"Nick, Simon en Kees duiken in ABBA: 'Ik droomde zelfs over ze' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Nick, Simon en Kees duiken in ABBA: 'Ik droomde zelfs over ze' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Nadat ze het (muzikale) leven van Simon & Garfunkel uitplozen, reisden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol dit keer naar Zweden om alles te ontdekken over ABBA. Hun bewondering voor de band is dankzij het maken van Nick, Simon & Kees: Take A Chance On Me nog veel groter geworden, vertellen Schilder en Tol in gesprek met NU.nl."
 
30-04-2021 07:49:42

"Nick en Simon helpen om grote droom van Kees Tol uit te laten komen | RTL Nieuws"

"Na het kijkcijfersucces van 'Homeward Bound' over Symon en Garfunkel zeggen Nick (37), Simon (36) en Kees (39) opnieuw 'I do, I do, I do' tegen een nieuwe, muzikale zoektocht. Dit keer reizen ze af naar het land van sürstromming, knäckebröd én Zweedse balletjes in de hoop om alles te leren over één van de allergrootste bands aller tijden: ABBA."
 
28-04-2021 20:23:32

"Kees Tol he-le-maal in z'n element als ABBA-imitator | RTL Nieuws"

"Met 'Homeward Bound' wilden Nick, Simon en Kees alles leren over hun idolen Simon & Garfunkel. Het programma was een enorm succes en dat willen ze nu nog eens dunnetjes overdoen. Daarom doken de drie vrienden in de geschiedenis van de Zweedse popiconen ABBA. Kees is een mega-fan en dat wordt wel heel duidelijk wanneer ze in glitterpakjes de band gaan nadoen. Bij het terugzien, kan 'ie z'n ogen niet geloven. 'Nick, Simon & Kees: Take A Chance On Me' is vanaf 30 april elke vrijdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1."
 
28-04-2021 18:42:28

"Ik wacht wel even: Rotterdam lanceert tijdelijk ABBA-stoplicht | RTL Nieuws"

"Voetgangers die de komende maand al lopend naar Ahoy gaan, kunnen vanaf vrijdag onder de heerlijke klanten van ABBA's 'Waterloo' de straat oversteken. Speciaal voor het Eurovisie Songfestival plaatst de gemeente Rotterdam daarvoor vier speciale stoplichten."
 
28-04-2021 17:16:00