"Geen geld voor gasrekening? Vanaf nu word je minder snel afgesloten | RTL Nieuws"

"Geen geld voor gasrekening? Vanaf nu word je minder snel afgesloten | RTL Nieuws"

"Nederlanders worden vanaf vandaag minder snel afgesloten door hun energieleverancier vanwege nieuwe regels die energieminister Rob Jetten heeft doorgevoerd. Het gaat om een tijdelijke regeling die energiemaatschappijen onder meer oplegt om niet één maar drie betalingsherinneringen te versturen als mensen hun rekening niet betalen, met tussenpozen van veertien dagen."
 
26-10-2022 16:58:44

"El Houb wint award op Amerikaans lhbti-filmfestival | RTL Nieuws"

"De speelfilm 'El Houb' van regisseur Shariff Nasr (41) heeft zaterdagavond op het Seattle Queer Film Festival een prijs gewonnen. De lhbti-film krijgt de Jury Award voor Best Narrative Feature, is zaterdagavond lokale tijd bekendgemaakt in Seattle."
 
23-10-2022 14:20:32

"Nasrdin Dchar enthousiast over rol in Het Gouden Uur: ‘Soort Jason Bourne' | RTL Nieuws"

"Het eerste uur na een terroristische aanslag wordt ook wel ‘Het Gouden Uur’ genoemd, en precies zo heet de nieuwe thrillerserie van AVROTROS. In dit bloedstollende verhaal speelt Nasrdin Dchar (43) de rol van een rechercheur die ineens zelf verdachte wordt..."
 
22-10-2022 20:14:36

"Huis potdicht om energie te besparen? Kijk uit voor schimmels | RTL Nieuws"

"De verwarming omlaag, ramen dicht, de was op het wasrek laten drogen in plaats van de droger: het zijn allemaal middelen om je energierekening deze winter wat omlaag te krijgen. Maar het veroorzaakt ook juist schimmel in huis. Microbioloog Jasper geeft tips om dit soort schimmels te voorkomen. Voor het huis van Rachel komen die tips helaas te laat."
 
20-10-2022 21:03:22