"Angela de Jong over RTL-soap"

"Angela de Jong over RTL-soap"

"Albert Verlinde heeft gisterenavond in Shownieuws uitgehaald naar Humberto Tan. De showbizzkenner beschuldigd zijn oud-collega van grensoverschrijdend gedrag. De aantijgingen komen daags na een schandaal rondom het RTL-programma The Voice of Holland."
 
18-01-2022 00:18:55

"Verlinde: Ik wilde Humberto niet op één hoop met The Voice gooien | Show | AD.nl"

"Albert Verlinde wilde met zijn opmerkingen in Shownieuws niet Humberto Tan ‘op één hoop gooien’ met het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice. Dat stelde de showbizzdeskundige vanavond in het programma, nadat Tan aangifte om smaad of laster tegen Verlinde had gedaan."
 
18-01-2022 00:18:05

"Angela de Jong over RTL-soap"

"Albert Verlinde heeft gisterenavond in Shownieuws uitgehaald naar Humberto Tan. De showbizzkenner beschuldigd zijn oud-collega van grensoverschrijdend gedrag. De aantijgingen komen daags na een schandaal rondom het RTL-programma The Voice of Holland."
 
18-01-2022 00:02:27

"Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde"

"RTL-presentator Humberto Tan heeft vanochtend aangifte gedaan tegen Albert Verlinde wegens laster en smaad. De showbizzkenner beschuldigde Tan er gisteravond van ongepaste berichten te hebben gestuurd naar vrouwelijke tafelgasten in de tijd dat hij een latenightshow had op RTL 4. Humberto ontkent stellig en krijgt veel steun van diverse oud-gasten."
 
17-01-2022 23:57:36

"Luuk over beweringen Albert Verlinde: 'Niemand herkent dit verhaal' | RTL Nieuws"

"Nu de Voice beerput opengetrokken is, houdt heel medialand zijn adem in. Het moddergooien lijkt al begonnen te zijn, nu Albert Verlinde Humberto Tan in één adem noemt met het The Voice of Holland-schandaal en hem beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. Humberto laat het er niet bij zitten en dient een aanklacht in."
 
17-01-2022 21:07:36

"Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde vanwege smaad | RTL Nieuws"

"Humberto Tan (56) doet aangifte tegen Albert Verlinde (60) vanwege smaad. Dat bevestigt de advocaat van Humberto, Robert Geerlings, aan RTL Boulevard. Albert beschuldigde Humberto zondagavond in 'Shownieuws' van grensoverschrijdend gedrag ten tijde van zijn talkshow 'RTL Late Night', die van augustus 2013 tot juni 2018 te zien was."
 
17-01-2022 14:23:56

"Bijval voor Humberto na beschuldiging over sturen ongepaste appjes, presentator ontkent stellig: ‘Pure smaad!’ | Instagram | AD.nl"

"Na de ontwikkelingen rond The voice of Holland dropte Albert Verlinde gisteravond een nieuw bommetje. In het SBS 6-programma Shownieuws beschuldigde de showbizzkenner zijn (voormalig) collega Humberto Tan van onbetamelijk gedrag. Hij roept RTL tevens op een breder onderzoek te doen. Tan ontkent stellig en spreekt van ‘pure smaad’. Veel BN’ers steunen Tan."
 
17-01-2022 11:12:05

"Albert Verlinde beschuldigt Humberto van ongepaste appjes, presentator ontkent stellig: ‘Pure smaad!’ | Show | AD.nl"

"Na de ontwikkelingen rond The Voice of Holland gooide Albert Verlinde vanavond een nieuw bommetje. In het SBS 6-programma Shownieuws beschuldigde de showbizzkenner zijn (voormalig) collega Humberto Tan van onbetamelijk gedrag. Hij roept RTL tevens op om een breder onderzoek te doen. Tan ontkent stellig en spreekt van ‘pure smaad'."
 
17-01-2022 00:14:03

"Nandi van Beurden heeft hoofdrol in Dagboek van een Herdershond | Show | AD.nl"

"Actrice Nandi van Beurden heeft een hoofdrol in de nieuwe musical Dagboek van een Herdershond. Dat hebben Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht vandaag bekendgemaakt. De actrice, nu nog te zien in The Sound of Music, speelt de rol van bierbrouwersdochter Miete."
 
12-01-2022 17:40:16

"Nandi van Beurden heeft nieuwe hoofdrol te pakken in musical | RTL Nieuws"

"Actrice Nandi van Beurden (30) heeft een hoofdrol in de nieuwe musical 'Dagboek van een Herdershond'. Dat hebben Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht woensdag bekendgemaakt. De actrice, nu nog te zien in 'The Sound of Music', speelt de rol van bierbrouwersdochter Miete."
 
12-01-2022 17:18:24