"Joure trots op Andries Noppert: 'Café juichte bij elke redding' | RTL Nieuws"

"Joure trots op Andries Noppert: 'Café juichte bij elke redding' | RTL Nieuws"

"Dat Andries Noppert tegen Senegal het doel verdedigde, was een grote verrassing. Maar de keeper uit het Friese Joure speelde een goede wedstrijd en wist de nul te houden. In zijn woonplaats zijn ze apetrots op 'hun' Noppert."
 
22-11-2022 21:32:16

"Prima debuut in Oranje voor debuterende doelman Noppert | RTL Nieuws"

"Andries Noppert kan terugkijken op een prima debuut bij het Nederlands elftal. De 28-jarige keeper van sc Heerenveen, die tot verrassing van velen voorlopig is gekozen tot eerste doelman, had in de eerste wedstrijd op het WK tegen Senegal (2-0) niet heel veel te doen. Na rust moest Noppert er op enkele momenten staan en dat deed hij ook, eerst met een schot in de korte hoek en daarna bij een trap van dichtbij recht op hem af. De stand was op dat moment nog 0-0. Later moest hij ook nog een keer gestrekt naar de benedenhoek duiken."
 
21-11-2022 20:30:51

"Van Gaal laat opgegeven droom van doelman Noppert alsnog uitkomen | RTL Nieuws"

"Als kind droomde Andries Noppert van deelname aan het WK, maar de doelman hield er de afgelopen jaren totaal geen rekening meer mee dat zijn droom zou uitkomen. "Als jongetje droom je hiervan. Maar later had ik nooit meer gedacht dat dit mogelijk was", zei Noppert, die maandag op het WK zijn debuut in het Nederlands elftal maakte."
 
21-11-2022 20:30:31

"Oranje-debutant Andries Noppert: 'Ik droomde hiervan als kleine jongen' | RTL Nieuws"

"Andries Noppert maakte vandaag in de WK-wedstrijd tegen Senegal zijn officiële debuut voor het Nederlands elftal. De 28-jarige doelman liet in een eerste reactie na de wedstrijd bij de NOS weten hier als kleine jongen van te hebben gedroomd. "Als het onder één bondscoach kan gebeuren, dan is het deze wel.""
 
21-11-2022 20:30:09

"Depay begint in openingswedstrijd op de bank, Noppert mogelijk eerste doelman | RTL Nieuws"

"Memphis Depay begint in de openingswedstrijd van Oranje op het WK tegen Senegal op de reservebank. Dat heeft Louis van Gaal vanmiddag laten weten tijdens de afsluitende persconferentie. Dat keeper Andries Noppert in de basis staat, zoals verschillende media melden, wilde de bondscoach niet bevestigen. "Want ik geef nooit mijn opstelling prijs.""
 
20-11-2022 14:43:31