"Anna van der Breggen wint Omloop Het Nieuwsblad, eerste koers van haar laatste seizoen | De Volkskrant"

"Anna van der Breggen wint Omloop Het Nieuwsblad, eerste koers van haar laatste seizoen | De Volkskrant"

"‘s Werelds hoogst geklasseerde wielrenner bij de vrouwen, de Nederlandse Anna van der Breggen, heeft zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad gewonnen. Da..."
 
28-02-2021 08:33:14

"Van der Breggen opent laatste seizoen als profrenner met zege in Omloop | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Anna van der Breggen heeft zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad gewonnen. In de eerste koers van haar laatste seizoen als profrenner kwam de Zwolse solo over de meet in Ninove. Annemiek van Vleuten, die de Belgische voorjaarsklassieker vorig jaar won, moest al vroeg lossen."
 
28-02-2021 00:41:59

"Van der Breggen na zege in Omloop: 'Ben blij dat ik dit nog kan doen' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Anna van der Breggen vindt niet dat ze te vroeg stopt als profrenner. De dertigjarige Zwolse begon haar laatste profseizoen zaterdag met een zege in de Omloop Het Nieuwsblad."
 
27-02-2021 20:36:58

"Van der Breggen begint afscheidsjaar met solozege in Omloop het Nieuwsblad | Wielrennen | AD.nl"

"Anna van der Breggen is haar laatste jaar als profwielrenster uitstekend begonnen. De 30-jarige wereldkampioene van SD Worx soleerde in de Omloop het Nieuwsblad naar de overwinning. Het is voor Van der Breggen haar tweede zege nadat ze in 2015 ook al de sterkste was in de eerste voorjaarsklassieker."
 
27-02-2021 18:21:18

"Van der Breggen begint afscheidsjaar met zege in Omloop | RTL Nieuws"

"Wielrenster Anna van der Breggen is haar laatste seizoen begonnen met een mooie overwinning. De regerend wereldkampioene zegevierde in de Omloop Het Nieuwblad, ook bij de vrouwen de openingskoers van het jaar. De 30-jarige Van der Breggen reed op 14 kilometer van de finish in de beklimming van de Bosberg weg van haar medevluchters en soleerde naar de zege in aankomstplaats Ninove."
 
27-02-2021 18:01:06

"Anna van der Breggen fietst nog een jaar en gaat dan ploeg leiden | De Volkskrant"

"Wielrenster Anna van der Breggen is komend jaar de te kloppen vrouw in alle wegwedstrijden en tijdritten waarin ze haar wereldkampioenschapstrui ma..."
 
23-02-2021 22:32:16

"Van der Breggen neemt telkens afscheid tot de Spelen: ‘Ik zal steeds realiseren dat het de laatste keer is’ | Wielrennen | AD.nl"

"Anna van der Breggen (30) start zaterdag in de Omloop Het Nieuwsblad in de wetenschap dat het de laatste keer is dat ze de Belgische openingskoers rijdt. ,,Ik zal zeker niet continu eraan denken, maar misschien is het ook wel een extra motivatie”, zei de wereldkampioene dinsdag bij de teampresentatie van SD Worx, de opvolger van het succesvolle Boels-Dolmans. Haar hoofddoel: de Olympische Spelen van Tokio."
 
23-02-2021 18:37:32