"Plannen Van Dissel over omikron waren te pessimistisch: 'We konden niet anders' | RTL Nieuws"

"Plannen Van Dissel over omikron waren te pessimistisch: 'We konden niet anders' | RTL Nieuws"

"Voorzichtig optimistische geluiden vandaag bij de technische briefing van RIVM-directeur Van Dissel in de Tweede Kamer over verwachte drukte in de ziekenhuizen. De omikronvariant van het coronavirus en de boosters zorgen voor minder opnames. Al is wel de grote vraag hoe lang de booster voor bescherming zorgt."
 
20-01-2022 15:08:44

"Hilversum houdt adem in om uitzending BOOS, volg hier ons liveblog | RTL Nieuws"

"Een nieuwe aflevering van het BNNVARA-programma BOOS op YouTube doet Hilversum op zijn grondvesten schudden. Dat programma doet om 16.00 uur onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenshow The Voice of Holland. In dit liveblog houden we al het nieuws, de reacties en andere ontwikkelingen bij."
 
20-01-2022 14:56:41

"Dit wordt de nieuwe RTL-programmering na opschorten The Voice | RTL Nieuws"

"Afgelopen zaterdag kwam het nieuws naar buiten dat RTL heeft besloten om de uitzendingen van 'The voice of Holland' stil te zetten, na verontrustende geluiden rond seksueel grensoverschrijdend gedrag, die later vandaag nader worden toegelicht in een nieuwe uitzending van Tim Hofmans YouTube-serie 'BOOS'. Naar aanleiding van deze opschorting maakt de zender zelf eveneens vandaag de nieuwe programmering bekend."
 
20-01-2022 13:12:39

"Tim Hofman laat, als hij onrecht ruikt, niet meer los. Een radicale aanpak die soms zijn tol eist | De Volkskrant"

"Het consumentenprogramma BOOS van presentator Tim Hofman groeide uit van tegendraads ‘experiment’ tot een invloedrijk platform dat seksueel grensov..."
 
20-01-2022 13:12:10

"‘Hilversum’ houdt de adem: Vanmiddag uitzending Boos"

"Heel Nederland, en met name Hilversum, kijkt vol spanning uit naar de uitzending van BOOS over The Voice vanmiddag."
 
20-01-2022 11:41:10

"Covid: New chapter in fight against virus as Plan B axed, says Sajid Javid - BBC News"

"The success of the booster rollout means the virus is now "in retreat", the health secretary says."
 
20-01-2022 10:05:01

"Britney Spears dreigt met juridische stappen tegen zus Jamie Lynn | RTL Nieuws"

"Sinds het boek 'Things I Should Have Said' van Jamie Lynn Spears is uitgekomen, is Britney Spears (40) volop in het nieuws geweest. Waar ze zich eerst in felle termen uitsprak via haar sociale media, heeft ze haar zusje nu via haar advocaat een dringend verzoek gestuurd om niet verder over haar te spreken. Britney is niet alleen boos over de uitspraken in het boek, maar ook over dingen die Jamie Lynn daarna in interviews over haar deed. Dit meldt 'E! News'."
 
20-01-2022 08:21:11

"Nick en Simon niet benaderd door redactie BOOS | RTL Nieuws"

"Nick & Simon zijn niet benaderd door de redactie van BOOS om commentaar te leveren op de berichten over het vermeende machtsmisbruik of seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens 'The Voice of Holland'. "Ik vind het belangrijk om te zeggen: er is bij ons geen hoor en wederhoor gepleegd", stelde Nick Schilder (38) woensdag in de RTL 4-talkshow 'Beau'."
 
20-01-2022 07:36:54

" Wekdienst 20/1: The Voice-uitzending van BOOS online • Coronadebat in Kamer | NOS "

""
 
20-01-2022 07:16:20

"LIVE | Heel Europa kleurt mogelijk donkerrood op kaart, RIVM: boostercampagne heeft effect | Binnenland | AD.nl"

"Europa beleeft vandaag mogelijk een primeur. De coronakaart van het werelddeel zou weleens volledig donkerrood kunnen kleuren. Dat is het hoogste waarschuwingsniveau dat de Europese gezondheidsdienst ECDC heeft. Oorzaak is de razendsnelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus. De coronakaart bestaat uit 211 regio’s in dertig aangesloten landen. Behalve Nederland zijn dat de 26 andere EU-lidstaten, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Landen als Groot-Brittannië, Zwitserland, Rusland en Turkije doen niet mee.Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier."
 
20-01-2022 07:15:18

"‘Hilversum’ houdt de adem in voor het ‘grootste tv-schandaal sinds jaren zestig’ | The Voice van de buis | AD.nl"

"Nederland kijkt massaal uit naar de YouTube-aflevering van BOOS waarin Tim Hofman vanmiddag zijn onthullingen doet over de misstanden rond The Voice of Holland. ,,Ik vergelijk het nog het meest met een WK-finale”, aldus tv-recensent Angela de Jong."
 
20-01-2022 06:40:28

"‘Hilversum’ houdt de adem in voor het ‘grootste tv-schandaal sinds jaren zestig’ | The Voice van de buis | AD.nl"

"Nederland kijkt massaal uit naar de YouTube-aflevering van BOOS waarin Tim Hofman vanmiddag zijn onthullingen doet over de misstanden rond The Voice of Holland. ,,Ik vergelijk het nog het meest met een WK-finale”, aldus tv-recensent Angela de Jong."
 
20-01-2022 06:38:32

"RIVM-onderzoek naar boostercampagne: derde prik 'zeer effectief' | RTL Nieuws"

"De boosterprik is 'zeer effectief' in het voorkomen van ziekenhuis- en ic-opnamen, blijkt uit een eerste onderzoek van het RIVM. Verder in dit liveblog onder meer: burgemeesters van zo'n dertig steden luiden de noodklok en vragen het kabinet: verander het coronabeleid."
 
20-01-2022 06:05:38

"Vandaag uitzending BOOS over The Voice: wat weten we al? | RTL Nieuws"

"Het onderzoek van tv-programma BOOS naar seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland houdt de gemoederen sinds afgelopen zaterdag bezig. Vanmiddag is dan eindelijk de veelbesproken uitzending te zien. Wat is er in aanloop naar het moment allemaal gebeurd?"
 
20-01-2022 05:47:13

"LIVE | RIVM: boostercampagne heeft effect, Sint Eustatius meldt eerste coronadode | Binnenland | AD.nl"

"De burgemeesters van zo’n 30 steden richten, middels een opiniestuk in de Volkskrant, een noodkreet aan het kabinet over de coronamaatregelen. Die zouden ‘een te grote wissel op het uithoudingsvermogen’ en op het ‘vertrouwen in het bestuur’ trekken. Supermarkten hebben door uitval van personeel moeite om de roosters rond te krijgen en vrezen lege schappen als het verzuim door corona nog groter wordt. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier."
 
20-01-2022 05:32:26

"Britney Spears dreigt met juridische stappen tegen zus | Show | AD.nl"

"Sinds het boek Things I Should Have Said van Jamie Lynn Spears is uitgekomen, is Britney Spears volop in het nieuws geweest. Waar ze zich eerst in felle termen uitsprak via haar sociale media, heeft ze haar zusje nu via haar advocaat een dringend verzoek gestuurd om niet verder over haar te spreken. Britney is niet alleen boos over de uitspraken in het boek, maar ook over dingen die Jamie Lynn daarna in interviews over haar deed. Dit meldt E! News."
 
20-01-2022 03:39:03

"Ronaldo boos om wissel"

"Ronaldo boos om wissel"
 
20-01-2022 00:58:52

"Boosterprik veegt ziekenzalen Nederland leeg: 98 procent effectief tegen ic-opname | De Volkskrant"

"In de ‘boostermaanden’ december en januari zijn er tot dusver nog maar negen geboosterde coronapatiënten op de intensive care beland. Een schril co..."
 
19-01-2022 19:19:33

"Massaal naar YouTube voor BOOS: 'Nog nooit zo'n tv-moment gehad' | RTL Nieuws"

"Het is al sinds zaterdag het gesprek van de dag: The Voice of Holland. Morgen om 16.00 uur komt de nieuwste aflevering van het programma BOOS op YouTube, waarin presentator Tim Hofman onthullingen zal doen over grensoverschrijdend gedrag bij de talentenshow. Een hoop mensen zullen klaar zitten. "Deze video zal door het dak gaan.""
 
19-01-2022 16:46:00

"Rutte geeft nog geen garanties over koopkracht, oppositie is boos | RTL Nieuws"

"Premier Rutte kan nog geen garanties geven dat de koopkracht op peil wordt gebracht, in het bijzonder die van ouderen. De oppositie reageert boos. "Als u niets wilt doen, dan kunnen we hier een kort debat van maken", zei GroenLinks-leider Jesse Klaver."
 
19-01-2022 15:14:21

"LIVE | Rutte geeft geen ‘garanties’ over koopkracht, oppositie boos: ‘Dan kunnen we het kort houden’ | Politiek | AD.nl"

"Premier Mark Rutte belooft dat het kabinet dit voorjaar met maatregelen komt om de koopkracht van Nederlanders op peil te houden. Eerst wil het kabinet afwachten hoe hoog de inflatie dit jaar wordt, maar oppositiepartijen is dat te min. Mis niks van het debat met ons liveblog."
 
19-01-2022 13:59:10

"LIVE | Rutte geeft geen ‘garanties’ over koopkracht, oppositie boos: ‘Dan kunnen we het kort houden’ | Politiek | AD.nl"

"Premier Mark Rutte doet nog geen ‘garanties’ dat de koopkracht van ouderen op peil wordt gebracht. Hij wil nog afwachten hoe hoog de inflatie gaat zijn, maar oppositiepartijen is dat te min. Mis niks van het debat met ons liveblog."
 
19-01-2022 12:01:13

"Hoogste aantal positieve testen ooit, helft van volwassenen kreeg boosterprik | De Volkskrant"

"De cijfers bij het nieuws van dinsdag: nog nooit waren de besmettingscijfers in Nederland zo hoog, maar in de ziekenhuizen neemt het aantal coronap..."
 
19-01-2022 08:33:36

"'Sinds begin pandemie fors meer overlast op straat' | RTL Nieuws"

"Sinds het begin van de pandemie is er op straat fors meer last van overlast: de politie moest afgelopen jaar 536.747 keer uitrukken, tegenover 366.809 keer in 2019. Verder in dit liveblog: de piek van de boostervaccinaties tegen het coronavirus is achter de rug, vorige week hebben iets meer dan 1,1 miljoen mensen een boosterprik gekregen. En in Frankrijk zijn in de afgelopen 24 uur bijna een half miljoen besmettingen gemeld."
 
19-01-2022 01:33:32

"Waar en wanneer is de BOOS-aflevering over The Voice te zien? | The Voice van de buis | AD.nl"

"Nu RTL de afleveringen van The Voice of Holland heeft stilgelegd wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik, is het afwachten op de onthullingen in de aflevering van het BNNVara-programma BOOS, dat wordt gepresenteerd door Tim Hofman. Wanneer en waar de bewuste uitzending te zien is, wordt in dit artikel uitgelegd."
 
19-01-2022 01:05:33

"LIVE | Protestactie Theater Kapsalon gaat door, geen bewijs booster voor gezonde kinderen volgens WHO | Instagram | AD.nl"

"Onder meer burgemeesters Halsema (Amsterdam) en Bruls (Nijmegen) zullen morgen gaan handhaven bij de protestacties van de cultuursector. In Amsterdam zal de actie echter gewoon doorgaan, laten de initiatiefnemers weten. De helft van de ouders is niet van plan om hun kinderen (5-11 jaar) in te laten enten. Met bijna een kwart miljoen positieve tests kent Nederland een nieuw weekrecord. Tegelijkertijd blijft het aantal ziekenhuisopnames dalen in de afgelopen dagen. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog."
 
18-01-2022 21:14:06

"LIVE | Protestactie Theater Kapsalon gaat door, geen bewijs booster voor gezonde kinderen volgens WHO | Instagram | AD.nl"

"Onder meer burgemeesters Halsema (Amsterdam) en Bruls (Nijmegen) zullen morgen gaan handhaven bij de protestacties van de cultuursector. In Amsterdam zal de actie echter gewoon doorgaan, laten de initiatiefnemers weten. De helft van de ouders is niet van plan om hun kinderen (5-11 jaar) in te laten enten. Met bijna een kwart miljoen positieve tests kent Nederland een nieuw weekrecord. Tegelijkertijd blijft het aantal ziekenhuisopnames dalen in de afgelopen dagen. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog."
 
18-01-2022 21:14:04

"LIVE | Protestactie Theater Kapsalon gaat door, geen bewijs booster voor gezonde kinderen volgens WHO | Instagram | AD.nl"

"Onder meer burgemeesters Halsema (Amsterdam) en Bruls (Nijmegen) zullen morgen gaan handhaven bij de protestacties van de cultuursector. In Amsterdam zal de actie echter gewoon doorgaan, laten de initiatiefnemers weten. De helft van de ouders is niet van plan om hun kinderen (5-11 jaar) in te laten enten. Met bijna een kwart miljoen positieve tests kent Nederland een nieuw weekrecord. Tegelijkertijd blijft het aantal ziekenhuisopnames dalen in de afgelopen dagen. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog."
 
18-01-2022 20:39:52

" Kapsalon Theater wel toegestaan in Hoorn • Ruim de helft 18-plussers kreeg booster | NOS "

""
 
18-01-2022 20:06:58

"LIVE | Bioscopen doen mee aan protestactie, WHO: geen bewijs booster voor gezonde kinderen | Instagram | AD.nl"

"Onder meer burgemeesters Halsema (Amsterdam) en Bruls (Nijmegen) zullen morgen gaan handhaven bij de protestacties van de cultuursector. De helft van de ouders is niet van plan om hun kinderen (5-11 jaar) in te laten enten. Met bijna een kwart miljoen positieve tests kent Nederland een nieuw weekrecord. Tegelijkertijd blijft het aantal ziekenhuisopnames dalen in de afgelopen dagen. Ook is er vooruitgang te melden in de planbare zorg die steeds meer weer geleverd kan worden. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog."
 
18-01-2022 19:45:39