"Ziggo Dome waarschuwt honderden Billie Eilish-fans voor hitte | RTL Nieuws"

"Ziggo Dome waarschuwt honderden Billie Eilish-fans voor hitte | RTL Nieuws"

"De Ziggo Dome adviseert fans van Billie Eilish (20) om niet te vroeg voor de deur te gaan zitten in verband met de hitte. Dat laat directeur Danny Damman weten aan het ANP. Zaterdagavond staat Billie met haar Happier Than Ever-tournee op het Amsterdamse podium, maar vrijdagavond zaten de eerste fans al voor de ingang. Inmiddels zitten er honderden mensen voor de deur om het beste plekje in de zaal te bemachtigen."
 
18-06-2022 14:52:11

" Weer tropisch warm: drukte op het strand en Billie Eilish-fans in brandende zon | NOS "

""
 
18-06-2022 14:46:48

"Ziggo Dome waarschuwt honderden Billie Eilish-fans voor hitte | Show | AD.nl"

"De Ziggo Dome adviseert fans van Billie Eilish om niet te vroeg voor de deur te gaan zitten in verband met de hitte. Dat laat directeur Danny Damman weten aan het ANP. Vanavond staat de 20-jarige Eilish met haar Happier Than Ever-tournee op het Amsterdamse podium, maar gisteravond zaten de eerste fans al voor de ingang. Inmiddels zitten er honderden mensen voor de deur om het beste plekje in de zaal te bemachtigen."
 
18-06-2022 13:25:46

"Lisse (13) gaat met zieke moeder naar Billie Eilish: 'Misschien wel enige concert samen' | RTL Nieuws"

"Miljoenen Nederlanders gaan wel eens naar een concert van hun favoriete artiest, maar voor sommige mensen is het ├ęcht onvergetelijk. De 13-jarige Lisse gaat zaterdag naar het concert van Billie Eilish met haar zieke moeder Mundy, om herinneringen te maken voor als ze er straks niet meer is."
 
18-06-2022 08:04:15

"Snikheet, maar uren in de rij voor popidool Billie Eilish: 'Voor Billie neem ik het risico' | RTL Nieuws"

"Diep in de nacht je klapstoel voor de Ziggo Dome neerzetten om vooraan te staan. Zaterdag zullen duizenden fans van Billie Eilish 'ouderwetse' concerttaferelen uit de kast trekken om zo dicht mogelijk bij hun popidool te komen. Maar het wordt ook snikheet, en tijdens Eilish' concert afgelopen weekend in Engeland ging het bijna mis. "We zijn met zijn vijven, dus we kunnen af en toe even in de schaduw staan.""
 
16-06-2022 13:06:47

"Billie Eilish scherp voor bodyshamers: "Is wat ik waard ben alleen gebaseerd op jullie indruk?" | VRT NWS: nieuws"

"De Amerikaanse zangeres is in de VS aan haar wereldtournee begonnen en zette wie commentaar heeft op haar uiterlijk daar meteen op zijn plaats."
 
13-06-2022 00:45:45