"Camila Cabello krijgt lof voor luchtige reactie op nipple slip | RTL Nieuws"

"Camila Cabello krijgt lof voor luchtige reactie op nipple slip | RTL Nieuws"

"Zangeres Camila Cabello (25) haalde eerder deze week heel wat headlines. Waar ze die normaal bereikt met haar gouden keel, is het ditmaal een ander lichaamsdeel dat in de spotlights staat. De zangeres flashte namelijk tijdens een live-interview op de Britse televisie per ongeluk haar borst. Terwijl menigeen zich daarna geen houding zou weten, wist Camila zich goed te redden. Ze krijgt dan ook veel lof voor hoe professioneel - en vooral luchtig - ze hiermee omgaat."
 
10-03-2022 16:48:25

"Camila Cabello laat per ongeluk blote borst zien in preutse tv-show: ‘Wou dat ik tijdmachine had’ | Show | AD.nl"

"Zangeres Camila Cabello (25) heeft per ongeluk haar blote borst laten zien tijdens een live interview op de Britse tv. De presentatoren van het doorgaans preutse programma boden hun excuses aan, maar een andere gast zag zijn kans schoon om grapjes te maken. Camila gaat viraal met haar reactie."
 
10-03-2022 09:18:20

"'Verschoven prioriteiten' reden van breuk Camila Cabello en Shawn Mendes | RTL Nieuws"

"Camila Cabello (25) heeft zich voor het eerst uitgelaten over haar breuk met Shawn Mendes (23). De zangeres zegt in een interview met Zane Low (48) voor Apple Music dat haar prioriteiten zijn verschoven naarmate ze ouder is geworden."
 
05-03-2022 13:08:24