"Vollering kan eindzege Tour de France Femmes nauwelijks ontgaan | RTL Nieuws"

"Vollering kan eindzege Tour de France Femmes nauwelijks ontgaan | RTL Nieuws"

"Wielrenster Demi Vollering kan haar mooiste zege van een toch al succesvol seizoen boeken. Als de Nederlands kampioene niet volledig instort tijdens de afsluitende tijdrit over ruim 22 kilometer met start en aankomst in Pau, dan schrijft ze de Tour de France Femmes op haar naam."
 
30-07-2023 06:37:42

"Tour de France Femmes: Demi Vollering wins stage seven to grab yellow jersey - BBC Sport"

"Demi Vollering is in a commanding position to win the Tour de France Femmes after a gruelling victory in the seventh stage."
 
29-07-2023 22:12:21

"Wielrenster Vollering excelleert met ritzege op Tourmalet | RTL Nieuws"

"Wielrenster Demi Vollering heeft met de winst in een loodzware Pyrenee├źnrit de basis gelegd voor de eindzege van de Tour de France Femmes. De Nederlandse kopvrouw van SD Worx kwam alleen boven op de Tourmalet, waarvan de top in de mist lag. Ze moet het karwei zondag afmaken in een afsluitende tijdrit over 22 kilometer met start en aankomst in Pau."
 
29-07-2023 19:32:21

"Vollering krijgt in Tour tijdstraf na stayeren achter ploegauto | RTL Nieuws"

"Wielrenster Demi Vollering heeft in de vijfde etappe van de Tour de France Femmes een tijdstraf van 20 seconden gekregen wegens stayeren achter de ploegauto. De kopvrouw van SD Worx is daardoor van de tweede naar de zevende plek gezakt in het algemeen klassement. Ze staat op 1.03 van ploeggenote Lotte Kopecky uit Belgi├ź en heeft een achterstand van 12 seconden op concurrente Annemiek van Vleuten die vijfde staat."
 
27-07-2023 18:35:58

"Plaagstootje Vollering kost Van Vleuten enkele seconden | RTL Nieuws"

"Demi Vollering dacht even dat ze de vierde etappe in de Tour de France Femmes had gewonnen, zei ze na afloop bij de NOS. "Ik zag niemand voor me en in de communicatie had ik niks gehoord, maar ik wist het niet zeker", zei de kopvrouw van SD Worx, die op 1.11 minuut achterstand op winnares Yara Kastelijn als tweede de meet passeerde in Rodez en bijna haar armen omhoog stak."
 
26-07-2023 19:12:10