"Britse virusvariant rukt op in Nederland | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Britse virusvariant rukt op in Nederland | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Deze middag in het nieuws: het RIVM schat dat twee derde van het aantal coronabesmettingen in de afgelopen week de Britse variant betreft, Dirk Kuijt gaat weg bij Feyenoord, Google moet diep in de buidel tasten voor vrouwelijke werknemers en er is een run op kaarsen en batterijen."
 
02-02-2021 18:05:48

"Trainer Kuijt per direct weg bij Feyenoord | RTL Nieuws"

"Dirk Kuijt heeft zijn contract bij Feyenoord laten ontbinden. De 40-jarige geboren Katwijker, oud-speler van Feyenoord, liep de afgelopen jaren op diverse plekken in de organisatie van de Rotterdamse club mee om ervaring op te doen. Technisch directeur Frank Arnesen had Kuijt graag in een officiële functie bij de club gehouden, maar de 104-voudig international van Oranje denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om Feyenoord te verlaten."
 
02-02-2021 11:56:12

"Clubicoon Kuijt kiest voor vertrek bij Feyenoord | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Dirk Kuijt en Feyenoord zijn dinsdag per direct uit elkaar gegaan. De voormalige aanvoerder van de Rotterdammers wil zijn trainerscarrière bij een andere club voortzetten."
 
02-02-2021 11:29:50

"Dirk Kuijt, de visserszoon uit Katwijk, is in één klap een wereldburger geworden | De Volkskrant"

"Dirk Kuijt is terug. Hij zat donderdag in de studio van Ziggo Sport en analyseerde de wedstrijd Tottenham Hotspur – Liverpool. Er was iets geks aan..."
 
29-01-2021 21:06:13

"Kuijt verwacht snel met nieuws te komen over trainerscarrière bij Feyenoord | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Dirk Kuijt verwacht binnenkort meer te kunnen vertellen over de rol die hij bij Feyenoord gaat vervullen. De Katwijker werd lange tijd genoemd als hoofdtrainer voor volgend seizoen, maar door de aanstelling van Arne Slot is dat geen optie meer."
 
28-01-2021 23:45:04