"Trainer Ultee vindt fouten van Cambuur 'nergens op slaan' | RTL Nieuws"

"Trainer Ultee vindt fouten van Cambuur 'nergens op slaan' | RTL Nieuws"

"Trainer Sjors Ultee vindt dat SC Cambuur een wanprestatie heeft geleverd in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De hekkensluiter van de Eredivisie stond na 33 minuten al met 4-0 achter. "Die doelpunten ontstonden allemaal door fouten die nergens op slaan", zei Ultee bij ESPN."
 
19-03-2023 18:05:25

"Ajax-coach Heitinga: we verliezen door slordigheid | RTL Nieuws"

"Ajax-coach John Heitinga schreef de 3-2-nederlaag in eigen stadion tegen Feyenoord toe aan individuele fouten. "We zijn te slordig geweest met te veel balverlies dat je elke keer moet herstellen", mopperde de coach bij ESPN. Door de nederlaag werd het gat met de koploper uit Rotterdam 6 punten."
 
19-03-2023 17:34:17

"Kökcü was wel klaar met praatjes Ajax: geen woorden, maar daden | RTL Nieuws"

"Aanvoerder Orkun Kökcü van Feyenoord gebruikte de lijfspreuk van de club uit Rotterdam om de uitzege op Ajax te typeren. "Geen woorden, maar daden", zei hij kort na de 3-2-overwinning in de Johan Cruijff ArenA op ESPN. "Ik was er wel klaar mee, met al dat praten vooraf door Ajax dat zij altijd de beste zijn. We hebben het op het veld laten zien.""
 
19-03-2023 17:14:15

"Heitinga: aan het einde van de middag moeten wij bovenaan staan | RTL Nieuws"

"Trainer John Heitinga van Ajax heeft zijn spelers in de bespreking voor de topper tegen Feyenoord een duidelijke boodschap meegegeven. "Speel vandaag alsof dit je laatste wedstrijd is", vertelde Heitinga kort voor de aftrap bij ESPN. "Aan het einde van de middag moeten wij bovenaan staan.""
 
19-03-2023 14:41:13

"Lukkien komend seizoen coach van FC Groningen | RTL Nieuws"

"Dick Lukkien wordt volgend seizoen de nieuwe coach van FC Groningen en vertrekt na zeven seizoenen bij FC Emmen. Algemeen directeur Wouter Gudde heeft dit voor de camera van ESPN bevestigd na een bericht van Voetbal International."
 
19-03-2023 11:51:13