"Olympiakos win Europa Conference League vs Fiorentina to delight of Premier League owner - Mirror Online"

"Olympiakos win Europa Conference League vs Fiorentina to delight of Premier League owner - Mirror Online"

"OLYMPIAKOS 1-0 FIORENTINA (aet): Ayoud El Kaabi's header late in extra time sees the Greek club claim European glory for the first time in the country's history as their Italian counterparts are runners-up for a second year in a row"
 
30-05-2024 00:36:27

"Olympiakos verslaat Fiorentina en wint Conference League na zeer matige finale | RTL Nieuws"

"Olympiakos is de winnaar geworden van de derde UEFA Conference League. In een zeer matige finale werd het Italiaanse Fiorentina verslagen. De beslissing viel pas laat: in de tweede helft van de verlenging scoorde Ayoub El Kaabi."
 
30-05-2024 00:12:19

"Olympiakos voltrekt Grieks sprookje met Conference League-winst na verlengingen | sporza"

"Van de 80 prijzen in de clubgeschiedenis is dit de allerstrafste. Olympiakos heeft met de Conference League zijn eerste Europese hoofdprijs gepakt. In de finale tegen Fiorentina wonnen de Grieken na verlengingen met het kleinste verschil. Ayoub El Kaabi kroonde zich tot held door in het absolute slot de winnende treffer te scoren."
 
30-05-2024 00:11:53

"Olympiakos verslaat Fiorentina en wint Conference League | RTL Nieuws"

"Olympiakos heeft als eerste Griekse club een Europese hoofdprijs gewonnen. De ploeg van coach José Luis Mendilibar versloeg in Athene Fiorentina met 1-0 in de verlenging door een treffer van Ayoub El Kaabi. Voor de Italianen is het de tweede keer op rij dat ze de finale verliezen. Vorig jaar was West Ham United te sterk."
 
30-05-2024 00:11:19