"Zorgen voor Koeman nemen toe na verlies Barcelona bij gepromoveerd Cádiz | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Zorgen voor Koeman nemen toe na verlies Barcelona bij gepromoveerd Cádiz | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"De zorgen voor Ronald Koeman bij FC Barcelona nemen weer toe. De Nederlandse coach zag zijn ploeg zaterdagavond in La Liga met 2-1 verliezen bij het gepromoveerde Cádiz. Eerder op de dag boekte Real Madrid op bezoek bij Sevilla de eerste competitiezege in ruim een maand tijd: 0-1."
 
06-12-2020 01:29:29

"Cádiz bezorgt FC Barcelona vierde nederlaag | RTL Nieuws"

"Zo makkelijk het FC Barcelona afgaat in de Champions League, zo moeizaam verloopt het seizoen voor trainer Ronald Koeman in de competitie. Op bezoek bij nieuwkomer Cádiz leed Barcelona alweer de vierde nederlaag van het seizoen. Cádiz, dat dit seizoen thuis pas 2 punten had gehaald, won met 2-1."
 
05-12-2020 23:29:57

"Martens draagt met hattrick in vijftien minuten bij aan monsterzege Barcelona | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Lieke Martens heeft zaterdag een hoofdrol vertolkt voor FC Barcelona in de thuiswedstrijd tegen Santa Teresa. De Oranje-international scoorde drie keer binnen vijftien minuten en had daarmee een groot aandeel in de monsterzege: 9-0."
 
05-12-2020 15:01:11

"Koeman blij met vorm Dembélé en Griezmann, maar baalt van uitspraken over Messi | Buitenlands voetbal | AD.nl"

"Ronald Koeman van FC Barcelona heeft tijdens zijn persconferentie zijn Franse aanvallers Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé gecomplimenteerd over hun recente vorm. Tegelijkertijd ging de Nederlandse oefenmeester in op uitspraken van interim-voorzitter Carlos Tusquets over het verkopen van sterspeler Lionel Messi. Koeman vond dergelijke opmerkingen “niet helpen om de rust te vinden die we nodig hebben om ons werk te doen”."
 
04-12-2020 16:11:25