"Fajah Lourens geeft toe weer verliefd te zijn | RTL Nieuws"

"Fajah Lourens geeft toe weer verliefd te zijn | RTL Nieuws"

"Het coronajaar heeft Fajah Lourens (39) toch nog wat goeds gebracht. De actrice vertelt aan 'Shownieuws Podcast' dat ze weer aan het daten is en een nieuwe vent tegen het killerbody-lijf is gelopen."
 
08-01-2021 17:33:30

"Mocro Maffia-acteurs en Birgit Schuurman in vips-editie Hunted | Show | AD.nl"

"De namen van de deelnemers van het zesde seizoen van Hunted zijn bekendgemaakt. Mocro Maffia-sterren Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, actrices Birgit Schuurman en Fajah Lourens en presentatoren Dennis Weening en Klaas van Eerden doen mee aan de AVROTROS-hit. Ook model Kim Feenstra en Irem Lourens, de dochter van Fajah, doen mee aan deze speciale vip-editie."
 
02-01-2021 19:16:54

"BN'ers VIPS-editie Hunted bekendgemaakt | RTL Nieuws"

"De namen van de deelnemers van het zesde seizoen van 'Hunted' zijn bekendgemaakt. 'Mocro Maffia'-sterren Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, actrices Birgit Schuurman en Fajah Lourens en presentatoren Dennis Weening en Klaas van Eerden doen mee aan de AVROTROS-hit. Ook model Kim Feenstra en Irem Lourens, de dochter van Fajah, doen mee aan deze speciale editie."
 
02-01-2021 17:29:19

"Bilal Wahib en Fajah Lourens te zien in vips-editie van NPO3-show Hunted | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Bilal Wahib en Fajah Laurens zullen te zien zijn in het zesde seizoen van de NPO3-serie Hunted. Ook Oussama Ahammoud, Birgit Schuurman, Dennis Weening, Klaas van Eerden, Kim Feenstra en Irem Lourens zullen te zien in deze vips-editie van de show."
 
02-01-2021 16:31:01