"'Stel in midden van het land reis uit door drukte op wegen van boerenprotest' | RTL Nieuws"

"'Stel in midden van het land reis uit door drukte op wegen van boerenprotest' | RTL Nieuws"

"Er komen steeds meer tractoren de snelwegen op. Boeren zijn uit het hele land al vroeg op weg naar Stroe voor hun manifestatie tegen de stikstofplannen van het kabinet. Dat zorgt voor files en vertraging. Vooral in het zuiden is het druk, meldt de ANWB."
 
22-06-2022 08:26:03

" Rijkswaterstaat: veel files door trekkers, vermijd snelwegen Midden-Nederland | NOS "

""
 
22-06-2022 08:09:53

"LIVE | Boze boeren toch via snelwegen naar Stroe, politie sluit Den Haag af uit vrees voor extra protest | Boerenprotest Stroe | AD.nl"

"Er komen vanmorgen steeds meer tractoren de snelwegen op. Boeren zijn uit het hele land al vroeg op weg naar Stroe voor hun protestactie tegen de stikstofplannen van het kabinet. Dat zorgt voor files en vertraging. Rijkswaterstaat raadt weggebruikers aan de reis uit te stellen, met name voor mensen in het midden van het land. Mis niks van het protest met ons liveblog."
 
22-06-2022 08:08:53

"5 tips voor minder stress en meer rust | RTL Nieuws"

"We staan weer massaal in de file naar kantoor en plannen onze weekenden ouderwets vol met uitjes, verjaardagen en sportieve activiteiten. Kortom, we hebben het drukker dan ooit. Maar echt gelukkig worden we er niet van. Want wat sneuvelt er als eerste in een drukke week? Precies, die avond met het boek in bad of de voorleessessie met de kinderen. Terwijl juist dát de momenten zijn die we nodig hebben om ons goed te voelen en rust te ervaren. Samen met psycholoog, trainer en coach Godfried IJsseling van de Baak, het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling, geven we daarom vijf tips om minder stress en meer rust te ervaren."
 
21-06-2022 09:41:20

"Stad krijgt concurrentie van dorp: 'Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasserdam' | Koken & Eten | AD.nl"

"Ineens was het overal druk in de stad. Elke kroeg zit vol, je kan niet meer reserveren in je favoriete restaurant en je staat weer ouderwets in de file op weg naar het centrum. Maar waarom zou je de stad ingaan als je ook gewoon in de buurt gezellig kan borrelen of goed kan dineren, redeneert foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer. ‘De goede horeca uit de stad neemt steeds meer de wijk naar de regio.’"
 
21-06-2022 08:02:28

"Scholfilets met pappardelle en mosterdroomsaus | RTL Nieuws"

"Voor vandaag heeft Hugo zich laten inspireren door zijn eigen moestuin. En wel door andijvie. De makkelijke maaltijd van vandaag is geworden: schol met pappardelle, andijvie uit de oven en huisgemaakte mosterdsaus. Aangezien dit gerecht supersnel klaar is, maakt de chefkok er een verrukkelijk lekker dessert bij, namelijk aardbeienijs. Genieten dus!"
 
20-06-2022 18:13:19

"ANWB: reis niet op zaterdag in de zomervakantie | RTL Nieuws"

"Vakantiegangers die met de auto gaan, doen er goed aan niet op zaterdagen te reizen. Op die gebruikelijke reisdag kan het met name in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk bijzonder druk worden. Met files en vertragingen tot gevolg, waarschuwt Arnoud Broekhuis van ANWB Verkeersinformatie."
 
18-06-2022 12:40:20