"Agema (PVV) heeft spijt van sturen tweet: 'Nu ging het debat over mij' | RTL Nieuws"

"Agema (PVV) heeft spijt van sturen tweet: 'Nu ging het debat over mij' | RTL Nieuws"

"PVV-vicepremier Fleur Agema had niet verwacht dat het versturen van haar tweet zoveel effect zou hebben. "Ik had het niet verwacht. Daardoor is het debat over mij gegaan en niet over wat we met z'n allen hier gaan doen." Ze heeft daarom spijt van haar tweet."
 
04-07-2024 23:02:04

"Hoogoplopende emoties in overleg Schoof en vicepremiers: 'Huilen en stemverheffing' | RTL Nieuws"

"De emoties bij vicepremier Fleur Agema (PVV) zijn vanmiddag hoog opgelopen tijdens het ingelaste overleg tussen premier Dick Schoof en de andere vicepremiers. Dat zeggen ingewijden tegen de politieke redactie van RTL Nieuws. "Huilen en stemverheffing.""
 
04-07-2024 20:10:00

"Debat tijdelijk stilgelegd na X-bericht van vicepremier Agema over hoofddoek | RTL Nieuws"

"Terwijl naast haar premier Dick Schoof vanuit vak K debatteert met de Tweede Kamer, bekritiseert vicepremier Fleur Agema het standpunt van burgemeester van Amsterdam Femke Halsema over de hoofddoek. Opmerkelijk, want juist die hoofddoek speelde een rol in het debat vandaag. Het debat werd tijdelijk stilgelegd voor overleg tussen Schoof en zijn vicepremiers."
 
04-07-2024 16:47:14

"Vicepremier Fleur Agema (PVV): 'Ik miste Geert Wilders op het bordes' | RTL Nieuws"

"Fleur Agema is vicepremier en de nieuwe minister van Volksgezondheid namens de PVV. Ze miste Geert Wilders naast haar op het bordes. "We hebben zoveel aan hem te danken. Het is een aderlating dat hij heeft afgezien van zijn eigen premierschap.""
 
02-07-2024 14:52:58