"Bondscoach Gregg Berhalter van de VS: ‘Jullie zijn elk WK, elke wedstrijd zelfs ontevreden’ "

"Bondscoach Gregg Berhalter van de VS: ‘Jullie zijn elk WK, elke wedstrijd zelfs ontevreden’ "

"Voor de Nederlandse voetbalfan mag Gregg Berhalter geen onbekende zijn. Hij voetbalde ooit voor PEC, Sparta en Cambuur. Hier ook werd hij besmet me..."
 
03-12-2022 09:26:52

"Amerikaanse bondscoach verwacht Pulisic erbij tegen Oranje | RTL Nieuws"

"De Amerikaanse bondscoach Gregg Berhalter heeft er vertrouwen in dat Christian Pulisic zaterdag mee kan doen in de achtste finales op het WK tegen het Nederlands elftal. De 24-jarige aanvaller liep in het laatste pouleduel met Iran (1-0) een bekkenkneuzing op en pas na de laatste training op vrijdag moet blijken of hij fit genoeg is om mee te doen."
 
02-12-2022 15:11:08

"Oranje treft met VS een energieke en talentvolle ploeg op WK | RTL Nieuws"

"Christian Pulisic weet het zeker. Ondanks een bekkenkneuzing, opgelopen in het laatste groepsduel met Iran, speelt de aanvaller van Chelsea zaterdag mee in de achtste finale op het WK tegen Oranje. Bondscoach Gregg Berhalter, oud-speler van PEC Zwolle, Sparta Rotterdam en SC Cambuur, hoopt dat zijn sterspeler gelijk krijgt. Maar hij heeft meer goede internationals. Zoals Sergino Dest, opgegroeid bij Ajax en dit seizoen door FC Barcelona verhuurd aan AC Milan."
 
01-12-2022 08:15:00

"World Cup 2022: USA boss Gregg Berhalter tells players to avoid errors of 1998 against Iran - BBC Sport"

"United States boss Gregg Berhalter tells his players to avoid "the mistakes of the past" when they take on Iran in their must-win World Cup game on Tuesday."
 
28-11-2022 19:20:31

"Bondscoach VS maakt excuses voor ophef over aangepaste vlag Iran | RTL Nieuws"

"Bondscoach Gregg Berhalter van het Amerikaanse voetbalteam heeft zich verontschuldigd voor de ophef die is ontstaan over het bericht op sociale media van de Amerikaanse voetbalbond met daarop een aangepaste vlag van Iran. Op die vlag was het embleem van de Islamitische Republiek verwijderd."
 
28-11-2022 19:20:12

"Politiek telt niet voor bondscoach VS in beladen WK-duel met Iran | RTL Nieuws"

"Voor de Amerikaanse bondscoach Gregg Berhalter zijn de politieke aspecten totaal niet van belang in het beladen duel met Iran op het WK voetbal. De Verenigde Staten en Iran treffen elkaar dinsdagavond in Doha, met als inzet een plek in de achtste finales. "Het wordt een enorm belangrijk duel. Niet omdat het over politiek gaat, maar omdat beide ploegen door willen gaan in het toernooi", zegt Berhalter."
 
28-11-2022 07:42:47