"Manchester United-aanvoerder Maguire schuldig bevonden aan mishandeling | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Manchester United-aanvoerder Maguire schuldig bevonden aan mishandeling | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Harry Maguire heeft een celstraf van 21 maanden en 10 dagen opgelegd gekregen voor zware mishandeling tijdens zijn vakantie in Griekenland. Omdat het een gevangenisstraf van twee jaar of minder is en het zijn eerste overtreding in Griekenland betreft, hoeft de aanvoerder van Manchester United de straf niet uit te zitten."
 
25-08-2020 20:00:05

"Maguire schuldig bevonden aan zware mishandeling en poging tot omkoping | RTL Nieuws"

"Harry Maguire is schuldig bevonden aan zware mishandeling, poging tot omkoping, verzet tegen arrestatie en belediging van autoriteiten."
 
25-08-2020 20:00:05

"Griekse rechtbank: voetballer Maguire schuldig aan drie zaken | RTL Nieuws"

"Een rechtbank op het Griekse eiland Syros heeft dinsdag de Engelse voetballer Harry Maguire aan drie zaken schuldig bevonden. Het gaat voor de 27-jarige aanvoerder van Manchester United om zware mishandeling, verzet bij zijn arrestatie en meerdere pogingen tot omkoping. Dit meldt Sky News."
 
25-08-2020 18:59:42

"Omstreden Maguire wel in Engelse voetbalselectie | RTL Nieuws"

"Harry Maguire is door bondscoach Gareth Southgate van het Engelse voetbalelftal 'gewoon' geselecteerd voor de wedstrijden in de Nations League tegen Denemarken en IJsland. De aanvoerder van Manchester United werd donderdag op het Griekse vakantie-eiland Mykonos gearresteerd wegens betrokkenheid bij een vechtpartij. Het juridisch proces tegen Maguire is dinsdag in Griekenland begonnen."
 
25-08-2020 15:41:03

"Maguire probeerde agent om te kopen: 'Weet je wel wie ik ben? Ik ben rijk' | RTL Nieuws"

"Harry Maguire staat vandaag terecht in Griekenland nadat hij werd opgepakt wegens een incident op Mykonos. De aanvoerder van Manchester United zou zich schuldig hebben gemaakt aan geweld tegen een politieagent en poging tot omkoping."
 
25-08-2020 14:31:06

"Bonnetje van avondje stappen Maguire gelekt | RTL Nieuws"

"De Engelse pers laat Manchester United-aanvoerder Harry Maguire voorlopig nog niet met rust. De Engelsman werd wegens een vechtpartij gearresteerd tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Mykonos, maar is inmiddels vrijgelaten."
 
25-08-2020 09:41:08

"Proces tegen aanvoerder Maguire van ManUnited begint dinsdag | RTL Nieuws"

"Het juridische proces in Griekenland tegen aanvoerder Harry Maguire van Manchester United begint dinsdag. De 27-jarige verdediger wordt in het gerechtsgebouw in Syros bijgestaan door de Griekse topadvocaat Alexis Anagnostakis. Maguire is niet verplicht om zelf bij de zitting aanwezig te zijn. Hij heeft al officieel verklaard onschuldig te zijn."
 
24-08-2020 23:56:58