"Hoogland: trots dat ik Shanne mijn vriendin mag noemen | RTL Nieuws"

"Hoogland: trots dat ik Shanne mijn vriendin mag noemen | RTL Nieuws"

"Jeffrey Hoogland zag donderdag op de wielerpiste van Izu zijn vriendin Shanne Braspennincx olympisch kampioen worden op het baanonderdeel keirin . Zelf had hij al een gouden plak te pakken van de teamsprint, vrijdag komt er op de sprint wellicht een medaille bij. Maar in de minuten die volgden op het succes van Braspennincx dacht de topsprinter daar niet aan. "Ik ben zo trots dat ik Shanne mijn vriendin mag noemen", sprak de geëmotioneerde baanrenner. "Als iemand het verdiend heeft, is zij het wel.""
 
05-08-2021 14:43:40

"Hoogland en Lavreysen naar laatste vier op sprint | RTL Nieuws"

"Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen keren vrijdag terug op de wielerpiste van Izu voor de halve finales van het sprinttoernooi op de Olympische Spelen. Beide Nederlanders hadden in hun kwartfinale niet meer dan twee heats nodig."
 
05-08-2021 11:50:18

"Hoogland en Lavreysen naar kwartfinales sprint op Spelen | RTL Nieuws"

"Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen hebben op de Olympische Spelen in Japan de kwartfinales bereikt op het sprinttoernooi. Beiden troffen in de achtste finales een Maleisische sprinter. Hoogland was te sterk voor Mohd Awang. Lavreysen bereikte eerder de finish dan Muhammad Sahrom, een renner die hij ook al trof in de eerste ronde."
 
05-08-2021 09:38:12

"Bizar scenario: vrienden Lavreysen en Hoogland rijden olympisch record in exact dezelfde tijd | Olympische Spelen in Tokio | AD.nl"

"Baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hebben zich geplaatst voor de eerste ronde bij het onderdeel sprint. De twee vrienden deden dat op opmerkelijke wijze: met een tijd van 9,215 seconden (een olympisch record) eindigen ze op de duizendsten van seconden gelijk, op plek één en twee in de kwalificatie."
 
04-08-2021 23:11:13

"Baanrenners Hoogland en Lavreysen naar achtste finale sprint | RTL Nieuws"

"De baansprinters Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen hebben de achtste finales bereikt bij het sprinttoernooi op de Olympische Spelen. Hoogland was in de tweede ronde te sterk voor de Duitser Stefan Bötticher. Regerend wereldkampioen Lavreysen versloeg de Surinamer Jaïr Tjon en Fa."
 
04-08-2021 16:22:42

"Baansprinters Hoogland en Lavreysen simpel naar tweede ronde | RTL Nieuws"

"De baansprinters Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen hebben zonder problemen de tweede ronde bereikt bij het sprinttoernooi op de Olympische Spelen. Hoogland kende weinig problemen met de Nieuw-Zeelander Ethan Mitchell. Lavreysen, de regerend wereldkampioen, was te sterk voor de Maleisiër Muhammad Sahrom."
 
04-08-2021 12:44:04

" Terugblik: de gouden dag van Roy van den Berg, Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland | NOS "

""
 
03-08-2021 18:40:52

"Baanrenners goud: 'We worden tijdens een finale nóg sneller'"

"Reactie van baanrenners Roy van den Berg, Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en Matthijs Büchli na het behalen van goud tijdens de teamsprint."
 
03-08-2021 16:39:01

"Van baanwielrenners Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen worden veel medailles verwacht. ‘We zijn nog beter geworden’ | De Volkskrant"

"Van baanwielrenners Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen wordt verwacht dat ze veel medailles winnen. Bij de laatste WK wonnen ze samen vier keer g..."
 
03-08-2021 15:51:39

"Hoogland 'knalde op cafeïne' en Lavreysen op thee met honing | RTL Nieuws"

"Jeffrey Hoogland stelde in de finale van de teamsprint in de laatste ronde de gouden medaille veilig. Voorafgaand aan de race zette de baanwielrenner zichzelf op scherp voor het moment van de waarheid door zichzelf flink boos te maken."
 
03-08-2021 14:51:14

"Grote dag voor teamsprinters op wielerpiste van Izu | RTL Nieuws"

"Op de wielerbaan van Izu gaan de Nederlandse teamsprinters dinsdag op jacht naar olympisch goud. Starter Roy van den Berg, Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en Matthijs Büchli als mogelijke stand-in voor die laatste in de eerste ronde, beginnen kort voor 09.00 uur aan de kwalificaties. Ze zijn de grote favoriet na winst op de laatste drie WK's. Na de kwalificaties en de eerste ronde wordt de finale om 10.44 uur verreden."
 
02-08-2021 23:25:37

"Teamsprinter Hoogland kijkt niet naar concurrentie | RTL Nieuws"

"Na het machtsvertoon op de WK van Berlijn, anderhalf jaar geleden, weten de Nederlandse teamsprinters dat alles minder dan goud op de Olympische Spelen een tegenvaller van formaat zal zijn. "Het is leuk, maar geen teken dat je stil kunt zitten", vertelde Jeffrey Hoogland kort voordat de sprintploeg nog een laatste trainingskamp in het Zwitserse Grenchen belegde. Het optreden in Berlijn was ontmoedigend voor de concurrentie, die al sinds 2018 het nakijken heeft als Hoogland met Harrie Lavreysen en Roy van den Berg aan de start staat."
 
02-08-2021 09:08:42

"Baanwielrenners Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen zijn vrienden en elkaars grootste concurrenten | De Volkskrant"

"Van baanwielrenners Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen wordt verwacht dat ze veel medailles winnen. Bij de laatste WK wonnen ze samen vier keer g..."
 
02-08-2021 01:45:24