"John van den Heuvel niet meer naar talkshows na Jinek-incident | RTL Nieuws"

"John van den Heuvel niet meer naar talkshows na Jinek-incident | RTL Nieuws"

"John van den Heuvel schuift voorlopig niet meer aan in talkshows op televisie. Aanleiding is het incident gisteravond in Jinek waarbij demonstranten de uitzending verstoorden. De journalist, die permanent wordt beveiligd, was dinsdag te gast en is hevig geschrokken."
 
16-11-2022 22:23:04

"John van den Heuvel boycot talkshow Jinek voorlopig: ‘Eerst beveiliging op orde’ | RTL Nieuws"

"Na de tafelplakker en de vertrekkende voetbalsupporters was het gisteravond weer raak bij ‘Jinek’. Twee jongens in het publiek trokken een geel hesje aan om vervolgens aandacht te vragen voor de situatie in Qatar. Je zou kunnen denken dat zulke acties de charme zijn van live televisie, al vinden Eva Jinek (44) en RTL die al dan niet lollig bedoelde interrupties inmiddels behoorlijk irritant."
 
16-11-2022 21:36:19

"RTL reageert op verstoringen Jinek: 'Niet in scène gezet' | RTL Nieuws"

"RTL en producent PilotStudio balen dat er de afgelopen weken 'een aantal keer misbruik is gemaakt van onze gastvrijheid' bij de talkshow 'Jinek'. Dat laten zij woensdag weten in een gezamenlijke verklaring, nadat dinsdagavond anti-Qatar-demonstranten in de live uitzending opstonden en begonnen te schreeuwen. Het was verre van het eerste incident in het programma de laatste weken."
 
16-11-2022 15:04:33

"Eva Jinek reageert op veelbesproken Kruidvat-foto | RTL Nieuws"

"Eva Jinek (44) heeft na enkele dagen toch maar gereageerd op de veelbesproken foto die zij zondag op Instagram plaatste. Daarop staat de presentatrice een partijtje te genieten in een filiaal van Kruidvat. Critici zoeken al dagen meer achter de foto. Een sponsordeal, een reclame, iets. En dat Eva niet even heeft gemeld dat het om een advertentie gaat, kan volgens sommigen echt niet. Eva is er daarom heel duidelijk over: het ís geen advertentie."
 
16-11-2022 14:25:12

"Tweetal in publiek onderbreekt Jinek voor protest tegen WK in Qatar | RTL Nieuws"

"Twee mensen in het publiek bij de talkshow Jinek hebben vanavond in de uitzending aandacht gevraagd voor de omstandigheden waaronder in Qatar het WK voetbal wordt gehouden. Ze gingen aan weerszijden van presentator Eva Jinek staan en trokken gele hesjes aan."
 
15-11-2022 23:56:41

"Mirjam krijgt 113.000 euro omdat ze veel minder verdiende dan mannelijke collega | RTL Nieuws"

"Wat doe je als je erachter komt dat je mannelijke collega die jonger is én minder ervaring heeft 1000 euro per maand meer krijgt dan jij voor hetzelfde werk? Eerder wilde Mirjam Admiraal anoniem blijven, maar gister vertelde ze in talkshow Jinek toch haar verhaal."
 
10-11-2022 07:34:08