"Michiel Vos: 'Amerika verslagen door nieuws Kim en Kanye' | RTL Nieuws"

"Michiel Vos: 'Amerika verslagen door nieuws Kim en Kanye' | RTL Nieuws"

"Het is één van de opmerkelijkste Hollywood-huwelijken van het afgelopen decennium, dat van Kim Kardashian (40) en Kanye West (43). Maar aan alle sprookjes komt een eind en nu lijkt ook dit huwelijk uit elkaar te zijn gespat."
 
06-01-2021 20:48:36

"Dit weten we over de mogelijke scheiding tussen Kim en Kanye | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Amerikaanse bronnen melden dat een scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West aanstaande zou zijn. Kardashian zou zelfs al een scheidingsadvocaat in de arm hebben genomen. Dit is wat we weten over de mogelijke breuk."
 
06-01-2021 19:22:25

"'Scheiding Kim Kardashian en Kanye West onvermijdelijk' | RTL Nieuws"

"Het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West lijkt nu dan toch tot een einde te komen. Meerdere bronnen zouden aan entertainmentsite Page Six bevestigd hebben dat de breuk niet meer te lijmen is en met Kim verder wil gaan met haar leven. De realityster zou de bekende Hollywood-scheidingsadvocaat Laura Wasser hebben ingehuurd om haar belangen te behartigen."
 
06-01-2021 03:56:30

"‘Huwelijk Kanye en Kim op de klippen’ | Show | AD.nl"

"De Amerikaanse realityster Kim Kardashian en rapper en modeontwerper Kanye West gaan scheiden, meldt entertainmentsite Page Six op basis van bronnen dicht bij het stel. Geruchten over een scheiding doen al langer de ronde, maar dit maal zou het koppel al in gesprek zijn over de scheidingsregeling."
 
06-01-2021 02:41:56