"AZ wil PSV als eerste ploeg punten afpakken in Eredivisie | RTL Nieuws"

"AZ wil PSV als eerste ploeg punten afpakken in Eredivisie | RTL Nieuws"

"Trainer Pascal Jansen hoopt dat AZ koploper PSV zondag voor het eerst dit seizoen punten kan afpakken in de Eredivisie. "We willen ons uiteraard revancheren voor het verlies van gisteren", doelt hij op de website van zijn club op de nederlaag tegen Legia Warschau (2-0) in de Conference League. "PSV is de ploeg in vorm en nog ongeslagen, maar die eerste nederlaag moet een keer komen. We gaan alles op alles te zetten om dat in Alkmaar te laten plaatsvinden.""
 
15-12-2023 17:43:19

"Martins Indi noemt rode kaart tegen Legia onterecht | RTL Nieuws"

"AZ-aanvoerder Bruno Martins Indi vond de rode kaart die hij kreeg in de wedstrijd tegen Legia Warschau (2-0-nederlaag) onterecht. "Ik denk dat het maximaal geel was, ook op basis van de regels van tegenwoordig. Ik raak eerst de bal en daarna de speler. Scheidsrechters geven dan vaak geel", zei de verdediger bij ESPN over zijn overtreding op Josué."
 
14-12-2023 23:04:54

"AZ-trainer Jansen baalt van rode kaart en nederlaag tegen Legia | RTL Nieuws"

"AZ-trainer Pascal Jansen moest toezien hoe zijn ploeg met tien man niet in staat was terug te komen van een achterstand tegen Legia Warschau. De Alkmaarders verloren in de Poolse hoofdstad met 2-0 en zijn uitgeschakeld in de Conference League. "Dat het nu stopt, is hard. Je weet dat je met een uitblinkend Aston Villa moet strijden om de tweede plaats in de groep, dat hebben we helaas niet met zijn elven kunnen afmaken, waardoor het nog moeilijker werd", zei Jansen bij ESPN."
 
14-12-2023 22:44:23

"AZ verliest van Legia en is uitgeschakeld in Conference League | RTL Nieuws"

"AZ is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de knock-outfase in de Conference League. De Alkmaarders van coach Pascal Jansen verloren met 2-0 bij Legia Warschau. AZ had een overwinning nodig om zich te plaatsen voor het verdere verloop van het toernooi, maar eindigt als derde in de groep."
 
14-12-2023 21:06:18

"AZ uitgeschakeld in Conference League na verlies in Polen | RTL Nieuws"

"AZ is klaar in Europa. De uitwedstrijd tegen Legia Warschau moest gewonnen worden om door te kunnen in de Conference League, maar de Alkmaarders gingen met 2-0 onderuit."
 
14-12-2023 20:45:15

"AZ met De Wit en doelman Owusu-Oduro tegen Legia Warschau | RTL Nieuws"

"AZ begint de wedstrijd tegen Legia Warschau in de Conference League met Dani de Wit en keeper Rome-Jayden Owusu-Oduro in de basis. De Alkmaarders van coach Pascal Jansen moeten winnen in de Poolse hoofdstad om verder te kunnen gaan in het derde Europese clubtoernooi."
 
14-12-2023 18:32:27

"Legia Warschau vijf uitduels in Europa zonder fans | RTL Nieuws"

"Legia Warschau mag bij de komende vijf wedstrijden in Europees verband geen uitfans meenemen. De Poolse club is door de UEFA bestraft voor ongeregeldheden, vernielingen, het gooien van voorwerpen en het afsteken van vuurwerk rond de uitwedstrijd tegen Aston Villa, eind vorige maand."
 
13-12-2023 19:49:17

"AZ mist keeper Ryan in cruciale wedstrijden tegen Legia Warschau en PSV"

""
 
11-12-2023 11:09:33