"Voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner is definitief Tweede Kamerlid | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner is definitief Tweede Kamerlid | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner komt met haar 7.133 voorkeursstemmen vrijwel zeker in de Tweede Kamer. Zij stond op de tiende plek op de kandidatenlijst van het CDA, dat vijftien zetels kreeg, dus de kans was al groot, maar ze had nog kunnen worden ingehaald door andere kandidaten met genoeg voorkeursstemmen. Dat is niet gebeurd en daarom gaat een van de CDA-zetels naar Werner."
 
27-03-2021 04:07:04

"Lucille Werner met 7133 stemmen vrijwel zeker in de Tweede Kamer | RTL Nieuws"

"Voormalig 'Lingo'-presentatrice Lucille Werner (53) komt met haar 7133 stemmen vrijwel zeker in de Tweede Kamer. Zij stond op de tiende plek op de kandidatenlijst van het CDA, dat vijftien zetels kreeg, dus de kans was al groot, maar ze had nog kunnen worden ingehaald door andere kandidaten met genoeg voorkeursstemmen. Dat is niet gebeurd en daarom gaat een van de CDA-zetels naar de voormalig presentatrice."
 
26-03-2021 19:35:03

"Lucille Werner verkozen in Tweede Kamer | Show | AD.nl"

"Voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner komt met haar 7133 stemmen vrijwel zeker in de Tweede Kamer. Zij stond op de tiende plek op de kandidatenlijst van het CDA, dat vijftien zetels kreeg, dus de kans was al groot, maar ze had nog kunnen worden ingehaald door andere kandidaten met genoeg voorkeursstemmen. Dat is niet gebeurd en daarom gaat een van de CDA-zetels naar Werner."
 
26-03-2021 19:03:08