"Ten Hag dringt er na nieuw verlies op aan 'bij elkaar te blijven' | RTL Nieuws"

"Ten Hag dringt er na nieuw verlies op aan 'bij elkaar te blijven' | RTL Nieuws"

"Erik ten Hag is na een nieuwe nederlaag met Manchester United niet van plan zelf de strijd op te geven. De Nederlandse trainer riep na de 2-0 bij West Ham United zijn spelers op "dicht bij elkaar te blijven". Manchester United won slechts één van de laatste zeven officiële wedstrijden en van de laatste vier gingen er drie verloren."
 
23-12-2023 17:02:00

"Ten Hag met Manchester United ook onderuit bij West Ham | RTL Nieuws"

"Manchester United is op bezoek bij West Ham United opnieuw tegen een nederlaag opgelopen. De ploeg uit Londen won met 2-0, onder meer dankzij een doelpunt van Mohammed Kudus, met wie Manchester-coach Erik ten Hag in Amsterdam nog betere tijden beleefde. De oud-Ajacied maakte er in de 78e minuut 2-0 van, dat was ook de eindstand."
 
23-12-2023 15:50:37

"Manchester United: Club told to make major improvements after one-star food hygiene rating - BBC Sport"

"Manchester United take action after being told "major improvements" are needed to ensure food sold at Old Trafford is safe to eat."
 
22-12-2023 22:07:24

"Ten Hag verwacht Casemiro, Mount en Martínez in januari terug | RTL Nieuws"

"MANCHESTER (ANP/AFP) - Manchester United verwacht Casemiro, Mason Mount en Lisandro Martínez in januari terug. Dat zei trainer Erik ten Hag op een persconferentie in aanloop naar het duel met West Ham zaterdag. Het drietal is langere tijd geblesseerd."
 
22-12-2023 15:45:37

"Nog volop steun voor UEFA na nederlaag in zaak Super League | RTL Nieuws"

"De meeste Europese voetbalclubs zien nog steeds weinig in de plannen voor de Super League, ook al is de kans sinds donderdag groter dat die er komt. De Europese belangenvereniging ECA, die zo'n vijfhonderd clubs vertegenwoordigt, heeft haar bekende standpunt herhaald tegen het nieuwe clubtoernooi te zijn. Ook Atlético Madrid, Bayern München en Manchester United blijven aan de kant van de Europese voetbalbond UEFA staan."
 
21-12-2023 14:49:25

"Eriksen steunt Luton-aanvoerder Lockyer na hartstilstand | RTL Nieuws"

"Christian Eriksen leeft mee met Tom Lockyer, de aanvoerder van Luton Town die zaterdag tijdens een duel met Bournemouth werd getroffen door een hartstilstand. De Deen maakte hetzelfde mee tijdens het EK voetbal van 2021 toen hij tijdens de groepswedstrijd tegen Finland in elkaar zakte. De middenvelder van Manchester United voetbalt sindsdien met een inwendige defibrillator (ICD)."
 
18-12-2023 21:58:15

"Manchester United verkocht aan Murdoch - Voetbal International"

""
 
18-12-2023 16:40:52

"Van Dijk baalt van 'onterecht' gelijkspel tegen ManUnited | RTL Nieuws"

"LIVERPOOL (ANP/AFP) - Verdediger Virgil van Dijk van Liverpool was na afloop van de thuiswedstrijd tegen Manchester United behoorlijk gefrustreerd over het in zijn ogen onterechte gelijkspel. In het duel op Anfield bleef het 0-0. Liverpool liet 34 doelpogingen noteren, United slechts acht. "We hadden het meeste balbezit en hadden kansen. Er was maar één team dat probeerde te winnen. We willen natuurlijk alle wedstrijden winnen en als dat niet lukt, is dat frustrerend, zeker omdat we in alle opzichten superieur waren", aldus de Nederlandse international."
 
17-12-2023 21:17:16

"Ten Hag steelt met ManUnited punt bij oppermachtig Liverpool | RTL Nieuws"

"Manchester United heeft tegen de verhoudingen in 1 punt overgehouden aan het uitduel met rivaal Liverpool. De ploeg van trainer Erik ten Hag kwam er zelf geen moment aan te pas maar slaagde er wel in om de thuisclub van scoren af te houden: 0-0. Het betekende voor Liverpool het eerste puntenverlies van dit seizoen op Anfield."
 
17-12-2023 19:53:05