"Marcel van Roosmalen: 'Wilfred Genee stond na VI-uitzending tegen me te schreeuwen' | RTL Nieuws"

"Marcel van Roosmalen: 'Wilfred Genee stond na VI-uitzending tegen me te schreeuwen' | RTL Nieuws"

"Marcel van Roosmalen (55) heeft geen goed gevoel overgehouden aan zijn bezoek aan 'Vandaag Inside' afgelopen vrijdag. Hij krijgt het daar zowel met René van der Gijp (62) als Wilfred Genee (55) aan de stok. Die laatste noemt hij in de podcast 'Weer een dag' een 'idioot van een spelleider'."
 
22-05-2023 14:38:14

"Marcel van Roosmalen geen hoge verwachtingen van talkshow: 'Mogen falen' | RTL Nieuws"

"Radio, podcast, de krant en nu ook nog een zomertalkshow op televisie: er gaat eigenlijk geen dag voorbij waarbij we niet in aanraking komen met Marcel van Roosmalen (55). En om dat nog even kracht bij te zetten brengt hij z'n nieuwe boek 'Totaal 2' uit."
 
19-05-2023 19:46:14

"Marcel van Roosmalen stelt schrijven column uit tot laatste moment: 'Dan moet je wel' | RTL Nieuws"

"Marcel van Roosmalen (55) is niet alleen niet meer van de beeldbuis af te slaan, ook bezet de columinst nu de boekwinkels met zijn eigen boek. Aan RTL Boulevard onthult de schrijver dat hij het uitwerken van zijn hersenspinsels tot het laatste moment bewaard: "Ik heb een deadline nodig.""
 
19-05-2023 17:34:43

"De BLVD Podcast #28: de rave van prinses Ariane en de comeback van gecancelde BN’ers | RTL Nieuws"

"Luuk Ikink (40) is met vaderschapsverlof en daarom vervangt Bridget Maasland (48) hem de komende weken in De BLVD Podcast. Van tussen de poepluiers geeft Luuk een update over zijn kersverse gezinsgeluk. Met Rob Goossens (32) én royaltyverslaggever Annemarie de Kunder (32) bespreekt Bridget het Talpa-uitstapje van ‘ongeleide projectielen’ Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49). Ook komen de drie nog even terug op de uitspraken van Jeroen Snel (53) over gravin Eloïse (20) in badpak. Én op het besluit van prinses Ariane (16) om haar middelbare school af te maken in Italië. Vlakbij het vakantiehuis van prinses Beatrix (85). Dus de grote vraag: geeft onze jonge royal daar straks een stiekeme rave voor haar klasgenoten? Tot slot: tal van BN’ers die eerder gecanceld zijn banen zich nu weer een weg naar boven. Wat moeten we daar eigenlijk van vinden?"
 
18-05-2023 08:06:01

"Marcel van Roosmalen weet nog niet hoe SBS-show eruit gaat zien | RTL Nieuws"

"Nog 14 uitzendingen voor de heren van 'Vandaag Inside' en dan kunnen de zonnebrillen en de zwembroeken uit de kast worden getrokken voor een heerlijke welverdiende vakantie. Maar niet getreurd, want de opvolgers Gijs Groenteman (49) en zéker Marcel van Roosmalen (55) staan al te trappelen om het stokje deze zomer van de mannen over te nemen."
 
16-05-2023 20:05:19