"Van der Poel maakt van eerste veldrit grote zegetocht | RTL Nieuws"

"Van der Poel maakt van eerste veldrit grote zegetocht | RTL Nieuws"

"Mathieu van der Poel heeft zijn rentree in het veldrijden meteen gevierd met een imposante triomf. De wereldkampioen reed in de cross om de X2O-trofee in Herentals vanaf de start weg van de rest en soleerde naar de zege. Hij had aan de finish een voorsprong van 27 seconden op de Brit Thomas Pidcock. Lars van der Haar eindigde als derde."
 
16-12-2023 16:41:24

"Van der Poel blaast iedereen weg bij eerste veldrit in Herentals, Pidcock knap 2e | sporza"

"Vorige week in Essen maakte Wout van Aert zijn winnende rentree in het veld, morgen in Herentals is het de beurt aan Mathieu van der Poel voor zijn eerste cross van het seizoen. Wint de Nederlander net als vorig jaar? Wout van Aert is op stage, Tom Pidcock rijdt ook voor het eerst deze winter. Kijk hier met livestream of op VRT 1 hoe Van der Poel het ervan afbrengt."
 
16-12-2023 16:06:36

"Van der Poel koerst zoals hij wil, al wint hij niet altijd | Het Parool "

"Mathieu van der Poel verloor de sprint in de Ronde van Vlaanderen. Zijn wegseizoen eindigt daardoor zonder winst op Belgische kasseibodem."
 
15-12-2023 04:43:05

"INTERVIEW. Alpecin-Deceuninck-manager Philip Roodhooft: “Het altruïsme van Van Aert wordt terecht benadrukt. Maar dat geldt ook voor Van der Poel” | Mathieu van der Poel | hln.be"

"Zeven ritten was de Tour nog maar ver, of Jasper Philipsen had al drie keer de massasprint gewonnen. Dat overtreft zelfs de stoutste verwachtingen van Philip Roodhooft, broer van Christoph en manager van Alpecin-Deceuninck. De ploeg is aan een steile opmars bezig, sinds Mathieu van der Poel in 2019 de Amstel Gold Race won. De sky is the limit, lijkt het wel."
 
12-12-2023 18:39:30

"Het opmerkelijke zegegebaar van Mathieu van der Poel: “Weet niet of het er cool uitzag op de fiets” | Wielrennen | hln.be"

"Gisteren baalde Mathieu van der Poel als een stekker. Vandaag liep het wél van een leien dakje. Hij klopte Wout van Aert en verraste met een in het oog springend zegegebaar. “Eentje dat ik had gezien in de MotoGP.”"
 
11-12-2023 06:44:50

"Mathieu van der Poel vloert Wout van Aert na oplopende sprint in Tirreno-Adriatico | Wielrennen | hln.be"

"Mathieu van der Poel heeft z'n revanche beet. De Nederlandse kampioen rekende in de derde etappe van Tirreno-Adriatico af met Wout van Aert en Davide Ballerini. Aan de finish schreeuwde Van der Poel zijn frustraties eruit."
 
11-12-2023 06:39:33

"Atletes Bol en Hassan hebben concurrentie van roeister Florijn | RTL Nieuws"

"Atletes Femke Bol en Sifan Hassan hebben in de strijd om de titel Sportvrouw van het Jaar 2023 concurrentie van roeister Karolien Florijn. Bij de mannen zijn Harrie Lavreysen (baanwielrennen), Mathieu van der Poel (veldrijden en wegwielrennen) en Max Verstappen (autosport) de laatste drie overgebleven genomineerden. Eind november maakte organisator NOC*NSF een shortlist bekend, met elf mannen en veertien vrouwen."
 
10-12-2023 18:35:51