"Voetballer Depay: soms was het een beetje frustrerend | RTL Nieuws"

"Voetballer Depay: soms was het een beetje frustrerend | RTL Nieuws"

"Dat de openingstreffer van Oranje bij Gibraltar zo lang uitbleef, was best een beetje frustrerend. Dat zei aanvaller Memphis Depay na de 0-7 bij de NOS. "Maar de kansen waren er wel. Dat gaf energie. Na de rust hebben we het wel afgemaakt.""
 
31-03-2021 00:11:51

"De Boer is een soort nationale pispaal en Oranje is de knuffelfactor kwijt | Nederlands voetbal | AD.nl"

",,De vibe is goed’’, zegt Memphis Depay over Oranje. Maar om het Nederlands elftal heen ligt er steeds meer chagrijn en pessimisme op de loer. Dit Oranje is zijn knuffelfactor plots kwijt bij het publiek. Hoe kan dat?"
 
27-03-2021 11:49:05

"Patrick Kluivert regelt gesigneerd shirt van Messi voor Souf: ‘Én ze willen mij ontmoeten’ | Breda | AD.nl"

"Hakim Ziyech stuurde een aantal Chelsea-shirts op en Oranje-internationals Memphis Depay en Quincy Promes doneerden duizenden euro's aan zijn stichting. Nu voormalig profvoetballer Patrick Kluivert zich er ook mee bemoeit, kan Soufiane Elazizi (22) zijn geluk helemaal niet op."
 
27-03-2021 09:18:29

"Depay pleit voor collectief statement over WK in Qatar | RTL Nieuws"

"Memphis Depay heeft over veel zaken een duidelijke mening. De aanvaller van het Nederlands elftal wil zich echter nu nog niet inhoudelijk uitlaten over de mensenrechtensituatie in Qatar, dat eind volgend jaar het WK voetbal huisvest. "Iedereen vindt daar wat van, maar je kan beter een collectief statement maken. Daar praten we nu over, ook met andere landen", zegt Depay in Zeist, tussen de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Letland in."
 
26-03-2021 07:46:03

"Depay kijkt met Oranje na mislukte start snel weer vooruit | RTL Nieuws"

"Het resultaat was teleurstellend, maar dat wil volgens Memphis Depay niet zeggen dat het Nederlands elftal van slag is door de mislukte start van de WK-kwalificatie tegen Turkije. "We moeten ons niet laten aanpraten dat het een dramatische wedstrijd was", zegt de nummer 10 van Oranje. "We hebben ook best wat dingen gecreëerd. We moeten hier niet te lang in blijven hangen, zaterdag is er weer een wedstrijd.""
 
25-03-2021 15:50:26