"Kim Kardashian verbaast vriend en vijand bij Met Gala | RTL Nieuws"

"Kim Kardashian verbaast vriend en vijand bij Met Gala | RTL Nieuws"

"Kim Kardashian (40) heeft flink wat reacties gekregen op haar outfit bij het Met Gala. Bij het jaarlijkse benefietgala voor het Metropolitan Museum of Art in New York was de realityster van top tot teen bedekt in een zwarte stof en was ze gehuld in een lange zwarte cape. Volgens sommige fans zag Kardashian eruit alsof ze uit een 'Harry Potter'-film was gestapt."
 
14-09-2021 10:23:17

"Zien: Stiefdochter Kamala Harris schittert op Met Gala | RTL Nieuws"

"Ella Emhoff (22), de stiefdochter van de Amerikaanse vice-president Kamala Harris (56), was een van de 'shining stars' bij het prestigieuze Met Gala in New York. Ella, de dochter van Harris' echtgenoot Doug Emhoff (56) en zijn ex-vrouw Kerstin, verscheen in een outfit die de Britse ontwerpster Stella McCartney (50) in samenwerking met Adidas maakte. Dit meldt 'Page Six'."
 
14-09-2021 10:18:10

"Nicki Minaj mag niet naar Met Gala door weigeren vaccinatie | RTL Nieuws"

"Hoewel Nicki Minaj normaal gesproken een van de smaakmakers is tijdens het jaarlijkse Met Gala, schittert de rapper dit jaar door afwezigheid. Genodigden waren alleen welkom met een vaccinatiebewijs en daar wilde de 38-jarige Nicki niet aan toegeven. Dit laat ze weten via Twitter."
 
14-09-2021 09:12:32