"Milow over tranen in Beste Zangers: 'Gesprekken gaan door zonder camera' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Milow over tranen in Beste Zangers: 'Gesprekken gaan door zonder camera' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"De Belgische singer-songwriter Milow, die momenteel te zien is in het dertiende seizoen van Beste Zangers, denkt dat de emoties in het programma zo hoog oplopen, omdat er veel persoonlijke gesprekken worden gevoerd. In gesprek met NU.nl vertelt de zanger dat deze conversaties ook plaatsvinden als de camera's niet lopen."
 
16-10-2020 04:27:29

"Beste Zangers: Tabitha raakt Milow recht in het hart | Show | AD.nl"

"Vanavond werd in Beste Zangers de Belgische singer-songwriter Milow (39) toegezongen door zijn collega’s. Vooral het gevoelige optreden van Tabitha (28) zorgde voor beroering bij de kijker. De zangeres zong het nummer Michael Jordan van Milow. Tabitha had het persoonlijke lied gekozen omdat ze allebei een ouder hebben verloren, zo motiveerde Tabitha haar keuze. ,,Iets zei mij dat ik dit liedje voor jou moest zingen vanavond.”"
 
15-10-2020 23:00:38

"Sanne Hans én Tabitha zorgen voor kippenvel bij Beste Zangers-kijker | RTL Nieuws"

"Milow (39) was ditmaal de hoofdpersoon in 'Beste Zangers'. De Vlaamse muzikant keek met gezonde zenuwen uit naar hoe zijn medekandidaten zijn liedjes zouden vertolken. Miss Montreal wist voor kippenvel te zorgen, maar het optreden van Stef Bos spande misschien wel de kroon."
 
15-10-2020 21:41:06

"Milow maakt indruk in Beste Zangers: ‘Wat is het Vlaams mooi als hij het zingt’ | Show | AD.nl"

"Nadat hij het al deed in zijn eigen land en in Duitsland, charmeert de Belgische Milow (39) nu ook het Nederlandse publiek tijdens de Beste Zangers. Het liedjesprogramma leverde de Leuvenaar die er vanavond centraal staat miljoenen streams op. Maar met de nummers optreden lukt door corona nog niet. ,,Het is jammer dat we dat succes nu niet kunnen voelen.”"
 
15-10-2020 09:11:15