"Acteurs Mocro Maffia beloven spectaculair seizoen: 'We gaan internationaal' | RTL Nieuws"

"Acteurs Mocro Maffia beloven spectaculair seizoen: 'We gaan internationaal' | RTL Nieuws"

"De acteurs van 'Mocro Maffia' lichten alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen dat vandaag van start gaat bij Videoland. Fans kunnen iedere vrijdag wekelijks van een nieuwe aflevering genieten vol actie, drama en misdaad."
 
28-01-2022 12:54:51

"Dít is alles wat je moet weten over Mocro Maffia seizoen 4 | RTL Nieuws"

"Na drie succesvolle seizoenen, kan een bloedstollend vierde seizoen natuurlijk niet uitblijven. Vandaag is het zover: de ontknoping van de seizoensstop is nabij en zullen we weten of de machtsstrijd tussen 'Paus' en 'Potlood' opnieuw losbarst of dat ze hun strijdbijl zullen begraven. Hier is alles wat je moet weten voor je aan het nieuwe seizoen begint."
 
28-01-2022 07:18:30

"Met ‘Potlood’ en ‘Romano’ op de set bij Mocro Maffia: ‘Deze serie laat nachtmerrie zien’ | Show | AD.nl"

"Ze zijn terug. De Paus, Potlood, Romano en Tatta, de hoofdpersonen in een gloednieuwe reeks van Mocro Maffia. Deze site keek mee op de set van het vierde seizoen. ,,Ik heb bij de garage nog even mijn tekst doorgenomen.”"
 
28-01-2022 01:08:47

"Achmed Akkabi over populariteit Mocro Maffia: 'Heeft me een kluizenaar gemaakt' | RTL Nieuws"

"'Bizar', zo beschrijft Achmed Akkabi, bedenker van Mocro Maffia en een van de hoofdrolspelers, de populariteit van zijn serie. "De fans komen nu ook uit België, Frankrijk en Duitsland." Nu het vierde seizoen er is, zou hij het wel fijn vinden als mensen ermee stoppen de Nederlandse onderwereld aan de serie te linken. "Het heeft daar niet zoveel mee te maken.""
 
26-01-2022 23:11:51

"Mocro Maffia trakteert fans op eerste minuut seizoen vier | RTL Nieuws"

"Vanaf aankomende vrijdag 28 januari is het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' wekelijks te zien bij Videoland. RTL Boulevard heeft alvast de eerste minuut van de nieuwe reeks. Bekijk 'm hier!"
 
24-01-2022 12:52:01

"Sjoerd Fleur over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' | RTL Nieuws"

"Nog één weekje wachten en dan is het bingen geblazen met het nieuwe seizoen van 'Mocro Maffia'. Terwijl het aantal kijkers maar blijft groeien is er van de oorspronkelijke cast weinig over. Eén van de sterren die we niet meer zullen zien is Sjoerd Fleur, maar dat levert hem wel zijn eigen serie op!"
 
22-01-2022 20:27:20