"Ongewenst kinderloos op Moederdag: 'Stom, dat het nog zo'n taboe is' | RTL Nieuws"

"Ongewenst kinderloos op Moederdag: 'Stom, dat het nog zo'n taboe is' | RTL Nieuws"

"De 43-jarige Kim Brouns en haar partner Joep hebben inmiddels ruim tien jaar geleden moeten accepteren dat ze kinderloos zouden blijven. Maar ieder jaar met Moederdag moet ze toch weer even slikken. "Elk jaar is het toch weer dat je denkt: shit, ik zal nooit weten hoe het is om moeder te zijn.""
 
12-05-2024 17:38:18

"Bekende Nederlanders staan massaal stil bij Moederdag: 'Voor alle moeders' | RTL Nieuws"

"Het is vandaag Moederdag. En daar wordt door tout bekend Nederland massaal aandacht aan geschonken. Voor sommigen is het hun eerste Moederdag en voor anderen is het de eerste Moederdag zonder hun moeder."
 
12-05-2024 16:05:10

"Deze bekende moeders vieren dit jaar hun eerste Moederdag | RTL Nieuws"

"Het is Moederdag: de dag waarop veel moeders in het zonnetje worden gezet met een ontbijtje op bed en cadeaus. Dit jaar zijn er weer een aantal bekende Nederlanders moeder geworden. Deze trotse mama's vieren vandaag hun eerste Moederdag."
 
12-05-2024 14:51:39

"Tot 25 graden op Moederdag, mooi wandelweer met Hemelvaart | RTL Nieuws"

"Het is de komende dagen zacht en droog in Nederland. Zondag wordt de warmste dag met ongeveer 25 graden. "Zowel morgen met Hemelvaart als zondag op Moederdag is het in het hele land droog en fijn wandelweer", zegt Buienradar-meteoroloog Magdel Erasmus."
 
08-05-2024 10:19:08

"Als je geen moeder bent op Moederdag | Familie | hln.be"

"Moederdag is een feest voor alle moeders. Voor wie graag moeder was geweest, maar het (nog) niet (meer) is geworden, is het echter vaak een pijnlijke periode. Een herinnering aan de droom die (nog?) niet is uitgekomen, of aan de droom die vermorzeld werd na ziekte of een ongeval. Wat als je geen moeder bent op Moederdag?"
 
07-05-2024 02:20:54

"6 moederdagcadeaus die jouw mama wél zal appreciëren | Familie | hln.be"

"Moederdag komt eraan (voor een groot deel van het land toch) en als we de reclamespots mogen geloven, zitten alle mama's te wachten op de klassiekers: bloemen, parfum, ontbijt op bed of een nieuw strijkijzer. Afgaande op de enquêtes echter, willen moeders iets anders. Deze cadeaus zal ze écht appreciëren."
 
07-05-2024 01:18:26

"Moederdagboeket niet voor de poes: deze bloemen zijn giftig voor huisdieren | RTL Nieuws"

"Zondag worden moeders, oma's, bonusmoeders en iedereen die een moederrol vervult, traditioneel weer in het zonnetje gezet tijdens Moederdag. Vaak gaat dit gepaard met een mooie tekening of een bosje bloemen. Moeders die een bloemetje ontvangen en thuis ook nog een viervoeter hebben rondlopen, moeten even goed opletten: veel bloemen die in boeketten zitten, zijn giftig voor huisdieren. Dierenartsen waarschuwen voor de gevolgen."
 
06-05-2024 15:16:28