"Bibliotheken mogen weer mensen ontvangen | RTL Nieuws"

"Bibliotheken mogen weer mensen ontvangen | RTL Nieuws"

"Na maanden gesloten te zijn geweest mogen de bibliotheken vandaag weer openen. Verder in dit liveblog: het volledig heropenen van het voortgezet onderwijs is volgens vakbond CNV Onderwijs niet wenselijk en staatssecretaris Mona Keijzer noemt de resultaten van de Fieldlab-evenementen 'positief'."
 
20-05-2021 06:21:43

"LIVE |Testbedrijf Songfestival claimt miljoenen, ‘Resultaten Field Labs over concerten positief’ | Coronavirus | AD.nl"

"De resultaten van de zogenoemde Field Labs, waarbij is geëxperimenteerd met evenementen zoals concerten en festivals, zijn positief. Dat zei staatssecretaris Mona Keijzer vanavond. En vanaf woensdag zijn in Nederland de terrassen langer open, kunnen mensen weer naar sportscholen en zwembaden. Ook de zogenoemde doorstroomlocaties in de buitenlucht, zoals pretparken, mogen weer gasten ontvangen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Hier lees je onze vorige berichten terug."
 
20-05-2021 00:57:34

"Mona Keijzer: resultaten Fieldlab-evenementen zijn positief | RTL Nieuws"

"De resultaten van de Fieldlab-evenementen, zoals concerten en festivals, zijn positief. Dat vertelde staatssecretaris Mona Keijzer aan tafel bij Beau. Met aanvullende maatregelen, zoals testen vooraf, zouden dit soort evenementen waarbij mensen niet op hun plaats hoeven te zitten in de 'nabije toekomst' veilig georganiseerd worden."
 
20-05-2021 00:19:03