"Dit zijn de grote winnaars van de Musical Awards | RTL Nieuws"

"Dit zijn de grote winnaars van de Musical Awards | RTL Nieuws"

"'Jesus Christ Superstar' en 'Melk' zijn de grote winnaars van de Musical Awards, die woensdagavond zijn uitgereikt in het AFAS Theater Leusden. De producties verzilverden elk vijf awards, waaronder die voor respectievelijk beste grote musical en beste kleine musical. De musicalprijzen zijn woensdag voor de 22e keer uitgereikt."
 
24-04-2024 22:41:40

"Buddy Vedder erg trots op nominatie Musical Awards: 'Van gedroomd' | RTL Nieuws"

"Het betekent erg veel voor Buddy Vedder (29) om genomineerd te zijn bij de Musical Awards. "Ik heb er mijn hele leven van gedroomd dit vak te mogen doen", zegt Buddy woensdag voorafgaand aan het evenement in het AFAS Theater in Leusden. Vedder is genomineerd in de categorie Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical voor zijn rol als Heilige Anthonius in 'Het was Zondag in het Zuiden'."
 
24-04-2024 20:32:03

"Dít is waarom serie Zussen vanavond niet op tv te zien is | RTL Nieuws"

"Fans van de Nederlandse serie 'Zussen' moeten vanavond een kleine pauze inlassen, want de serie zal niet op televisie te zien zijn. De liefhebbers moeten een weekje wachten voor er een nieuwe aflevering op de buis verschijnt. Dat heeft alles te maken met het Musical Awards Gala dat vanavond wordt uitgezonden op NPO1."
 
24-04-2024 10:15:05

"Britse componist Lloyd Webber feliciteert cast Jesus Christ Superstar | RTL Nieuws"

"Sir Andrew Lloyd Webber (76) heeft de cast, crew en muzikanten van de nieuwe Nederlandse versie van 'Jesus Christ Superstar' gefeliciteerd met de veertien nominaties voor de Musical Awards. De wereldberoemde Britse componist bracht zijn gelukwensen over in een brief aan het voltallige ensemble. De brief werd dinsdagavond voor de opvoering van de musical in Leeuwarden aan de acteurs en muzikanten voorgelezen."
 
23-04-2024 19:31:59