"Louis van Gaal verrast met opstelling: Remko Pasveer (38) debuteert in Polen onder de lat bij Oranje | Oranje | AD.nl"

"Louis van Gaal verrast met opstelling: Remko Pasveer (38) debuteert in Polen onder de lat bij Oranje | Oranje | AD.nl"

"Remko Pasveer maakt vanavond in Warschau tegen Polen zijn debuut voor het Nederlands elftal. De doelman van Ajax, in een ver verleden vijf keer actief voor Jong Oranje, is daarmee op 38-jarige leeftijd de meest verrassende naam in de opstelling van Oranje. Ook Cody Gakpo heeft een basisplaats."
 
22-09-2022 21:17:00

"Van Gaal kiest tegen Polen voor debuterende doelman Pasveer | RTL Nieuws"

"Het Nederlands elftal begint vanavond de voorlaatste wedstrijd in de Nations League, in Warschau tegen Polen, met Remko Pasveer in het doel. De 38-jarige keeper van Ajax krijgt de voorkeur boven Jasper Cillessen en Mark Flekken. Pasveer kwam nog niet eerder voor Oranje uit en maakt dus zijn debuut."
 
22-09-2022 21:10:02

"‘Ik ben gewoon een simpele jongen – het is ongelooflijk, de impact van dat voetbal’ "

"Vrijwel nooit haalt een speler van NEC het Nederlands elftal. Romano Denneboom blijft de laatste, bijna 20 jaar geleden. Zijn mogelijke opvolger, d..."
 
22-09-2022 20:23:05

"Oranje-doelman Noppert tegen Polen op tribune | RTL Nieuws"

"Andries Noppert valt donderdag buiten de selectie van het Nederlands elftal voor de uitwedstrijd tegen Polen in de Nations League. De naam van de doelman van sc Heerenveen ontbreekt op de lijst van de wedstrijdselectie die in de ochtend door de UEFA is vrijgegeven."
 
22-09-2022 13:20:28

"Bijlow en Scherpen sluiten als extra keepers aan bij Oranje | RTL Nieuws"

"Justin Bijlow en Kjell Scherpen hebben zich dinsdag bij de selectie van het Nederlands elftal gevoegd. De twee keepers gaan samen met de vier geselecteerde doelmannen Jasper Cillessen, Remko Pasveer, Andries Noppert en Mark Flekken oefenen op strafschoppen."
 
20-09-2022 17:17:53

"Welke keeper moet Van Gaal opstellen bij Nederlands elftal?"

"Het was een bewogen weekend in de Eredivisie. PSV won, mede door Gakpo, eindelijk weer een eredivisietopper. Dit zet de verhoudingen bij PSV op scherp. En AZ deelde een gevoelige tik uit aan Ajax. Ondertussen maakt het Nederlands elftal zich op voor het WK. Wie gaat Louis opstellen in de goal? Etiënne Verhoef en Sjoerd Mossou buigen zich erover in deze nieuwe aflevering van Panenka. Uiteraard ook weer met deskundig advies van Aad de Mos. Foto omslag: ANP (Roy Lazet)"
 
19-09-2022 21:54:43

"Van Gaal blij met meeste transferkeuzes spelers Oranje | RTL Nieuws"

"Louis van Gaal is blij met de meeste keuzes die de spelers van het Nederlands elftal de voorbije transperiode hebben gemaakt. Met het oog op het komende WK vindt hij het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk speelt bij zijn club."
 
19-09-2022 20:21:38

"Kenneth Taylor: nét basisspeler bij Ajax en nu al gevraagd voor Oranje "

"Kenneth Taylor is door bondscoach Louis van Gaal geselecteerd voor het Nederlands elftal. De 20-jarige Taylor is pas net basisspeler bij Ajax. Hij ..."
 
19-09-2022 14:19:08

"Ajacieden Pasveer en Taylor voor het eerst opgeroepen voor Oranje "

"Ajacieden Remko Pasveer en Kenneth Taylor zijn net als Andries Noppert (sc Heerenveen) voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. Ze mak..."
 
19-09-2022 13:52:51

"Oranje start voorbereiding op laatste interlandperiode voor WK | RTL Nieuws"

"Het Nederlands elftal begint in Zeist aan de voorbereiding op de laatste groepswedstrijden in de Nations League, tegen Polen en België. Bondscoach Louis van Gaal heeft 25 spelers opgeroepen, onder wie drie debutanten: de keepers Andries Noppert (sc Heerenveen) en Remko Pasveer en middenvelder Kenneth Taylor. Pasveer en Taylor behoren tot de acht Ajacieden in de selectie."
 
19-09-2022 06:49:25

"Feyenoord-doelman Justin Bijlow over afwezigheid in Oranje: ‘Ik weet ook wel dat ik niet in topvorm ben’ | Super Sunday | AD.nl"

"Justin Bijlow is ‘een beetje verrast’ dat hij ontbreekt in de selectie van het Nederlands elftal. De keeper van Feyenoord was vorig jaar een tijdje de nummer 1 onder de lat bij bondscoach Louis van Gaal. In de laatste interlandperiode voordat de WK-selectie bekend wordt, zit Bijlow echter niet bij de selectie."
 
19-09-2022 04:47:27

"Van Gaal houdt gepasseerde keeper Bijlow in beeld voor WK | RTL Nieuws"

"Bondscoach Louis van Gaal van het Nederlands elftal heeft doelman Justin Bijlow niet afgeschreven voor het WK voetbal in Qatar. Dat zei hij in de talkshow van Humberto Tan op RTL4. "Nee, natuurlijk niet. Dat geldt voor alle spelers. Justin keept op dit moment niet geweldig. Dat weet hij zelf ook.""
 
19-09-2022 02:45:26

"Zelfs uitnodiging voor Oranje maakt week niet goed voor Pasveer | RTL Nieuws"

"Ondanks zijn eerste uitverkiezing voor het Nederlands elftal sprak doelman Remko Pasveer na de nederlaag van Ajax bij AZ (2-1) over een rottige week. "Mijn focus lag afgelopen week volledig op Ajax", zei hij. "We hebben verloren van Liverpool en AZ. Dan kan ik alleen maar balen.""
 
18-09-2022 22:15:40

"Doelman Bijlow 'beetje verrast' door afwezigheid in Oranje | RTL Nieuws"

"Doelman Justin Bijlow is "een beetje verrast" dat hij ontbreekt in de selectie van het Nederlands elftal. De keeper van Feyenoord was vorig jaar een tijdje de nummer 1 onder de lat bij bondscoach Louis van Gaal. In de laatste interlandperiode voordat de WK-selectie bekend wordt, zit Bijlow echter niet bij de selectie."
 
18-09-2022 19:19:38

"Martins Indi valt uit bij AZ en mist mogelijk duels van Oranje | RTL Nieuws"

"Het is onzeker of Bruno Martins Indi komende week beschikbaar is voor het Nederlands elftal tijdens de duels met Polen en België in de Nations League. De centrale verdediger viel zondag geblesseerd uit in de slotfase van de eerste helft van het duel van AZ met Ajax."
 
18-09-2022 19:18:25