"Baas tennisbond nog bezorgder om Peng: ‘Ik kan moeilijk geloven dat zij de mail heeft geschreven’ | Tennis | AD.nl"

"Baas tennisbond nog bezorgder om Peng: ‘Ik kan moeilijk geloven dat zij de mail heeft geschreven’ | Tennis | AD.nl"

"Het vrijgeven van een schriftelijke verklaring van Chinese staatsmedia over de spoorloze tennisster Peng Shuai, zorgt bij tennisbond WTA voor argwaan en bezorgdheid. ,,Ik kan moeilijk geloven dat Peng Shuai de e-mail heeft geschreven die we hebben gekregen”, zegt Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters."
 
17-11-2021 23:11:05

"Baas tennisbond na schriftelijke verklaring nog bezorgder om Peng | RTL Nieuws"

"Het vrijgeven van een schriftelijke verklaring van Chinese staatsmedia over de spoorloze tennisster Peng Shuai, zorgen bij tennisbond WTA voor argwaan en bezorgdheid. "Ik kan moeilijk geloven dat Peng Shuai de e-mail heeft geschreven die we hebben gekregen", zegt Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters. "De WTA en de rest van de wereld hebben onafhankelijk en controleerbaar bewijs nodig dat ze veilig is. Ik heb haar herhaaldelijk via verschillende vormen van communicatie proberen te bereiken, maar zonder resultaat.""
 
17-11-2021 22:38:07

"Noami Osaka in shock over situatie rond spoorloze Chinese tenniscollega Peng | Tennis | AD.nl"

"Naomi Osaka zegt in ‘shock’ te zijn over de situatie rond haar Chinese collega Peng Shuai. Van haar is niets meer vernomen sinds ze eerder deze maand voormalig vicepremier Zhang Gaoli op het Chinese sociale medium Weibo van seksueel misbruik beschuldigde."
 
17-11-2021 11:48:54

"Tennisster Osaka bezorgd over verdwenen Chinese collega Peng | RTL Nieuws"

"Tennisster Naomi Osaka zegt in 'shock' te zijn over de situatie rond haar Chinese collega Peng Shuai. Van haar is niets meer vernomen sinds ze eerder deze maand voormalig vicepremier Zhang Gaoli op het Chinese sociale medium Weibo van seksueel misbruik beschuldigde. Osaka postte een bericht op Twitter met de inmiddels veelvuldig gebruikte hashtag #WhereIsPengShuai. "Censuur is nooit goed. Ik hoop dat Peng Shuai en haar familie het goed maken en veilig zijn", schreef de Japanse viervoudig grandslamwinnares."
 
17-11-2021 11:11:48

"China zwijgt over tennisster Peng Shuai die politicus beschuldigde van verkrachting | Tennis | AD.nl"

"Hoewel nu meerdere bekende oud-collega’s hun bezorgdheid hebben geuit over haar lot blijft China zwijgen over de in ongenade gevallen tenniskampioene Peng Shuai."
 
16-11-2021 19:24:27

"Djokovic over vermiste tennisster: 'Het is verschrikkelijk'"

"Novak Djokovic heeft gereageerd op de verdwijning van Peng Shuai. De Chinese tennister beschuldigde eerder deze maand voormalig vicepremier Zhang Gaoli op het Chinese sociale medium Weibo van seksueel misbruik. Zhang zou haar tot seks hebben gedwongen. Kort na de beschuldiging werd het bericht verwijderd en sindsdien lijkt Peng van de aardbodem verdwenen."
 
16-11-2021 14:00:46

"Djokovic over vermiste Chinese tennisster: ‘Schokkend dat dit kan gebeuren’ | Tennis | AD.nl"

"De nummer 1 van de wereld, Novak Djokovic, heeft gereageerd op de verdwijning van de Chinese tennisster Peng Shuai. Ze beschuldigde begin deze maand de voormalig Chinese vicepremier Zhang Gaoli van seksueel misbruik. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de 35-jarige tennisster."
 
16-11-2021 12:03:52

"Tennisbond WTA: We hebben garantie dat Peng veilig is | Tennis | AD.nl"

"Tennisster Peng Shuai is veilig en wordt niet bedreigd. Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters WTA, zegt dat in gesprek met The New York Times. ,,We hebben van meerdere bronnen, waaronder de Chinese tennisbond, de bevestiging gekregen dat ze veilig is en niet wordt bedreigd.”"
 
15-11-2021 18:13:19

"Tennisbond WTA: we hebben garantie dat Peng veilig is | RTL Nieuws"

"Tennisster Peng Shuai is veilig en wordt niet bedreigd. Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters WTA, zegt dat in gesprek met The New York Times. "We hebben van meerdere bronnen, waaronder de Chinese tennisbond, de bevestiging gekregen dat ze veilig is en niet wordt bedreigd.""
 
15-11-2021 17:51:09

"Waar is tennisster Peng? Chinese verdween na MeToo-beschuldiging | RTL Nieuws"

"Eerder deze maand plaatste de Chinese tennisster Peng Shuai een MeToo-beschuldiging aan het adres van een hoge partijfunctionaris. Al snel werd haar beschuldiging offline gehaald. Van Peng zelf is sindsdien niets meer vernomen. De Chinese autoriteiten zwijgen."
 
15-11-2021 13:42:39

"China zwijgt over ‘verdwenen’ tennisster Peng | Tennis | AD.nl"

"China zwijgt over de situatie van tennisster Peng Shuai, van wie niets meer is vernomen sinds zij een machtige politicus beschuldigde van seksueel misbruik. De WTA, de belangenbehartiger van de tennissters, uitte zondag grote zorgen en eist een onderzoek naar de situatie en de beweringen van Peng. ,,Volledig, eerlijk, transparant en zonder censuur”, zei voorzitter Steve Simon. De Chinese tennisbond reageerde niet op vragen van onder meer het Franse persbureau AFP."
 
15-11-2021 12:12:50

"China zwijgt over 'verdwenen' tennisster Peng | RTL Nieuws"

"China zwijgt over de situatie van tennisster Peng Shuai, van wie niets meer is vernomen sinds zij een machtige politicus beschuldigde van seksueel misbruik. De WTA, de belangenbehartiger van de tennissters, uitte zondag grote zorgen en eist een onderzoek naar de situatie en de beweringen van Peng. "Volledig, eerlijk, transparant en zonder censuur", zei voorzitter Steve Simon. De Chinese tennisbond reageerde niet op vragen van onder meer het Franse persbureau AFP."
 
15-11-2021 10:46:12

"Chinese tennisster Shuai Peng spoorloos verdwenen: ‘We verwachten een eerlijk onderzoek’ | Tennis | AD.nl"

"De WTA, de belangenbehartiger van de tennissters, heeft zorgen geuit over de situatie van Peng Shuai en eist een onderzoek. Van de 35-jarige Chinese is al enige tijd niets meer vernomen en ze is gewist van internetsites en sociale media."
 
14-11-2021 21:11:42

"WTA uit zorgen om tennisster Peng, eist onderzoek | RTL Nieuws"

"De WTA, de belangenbehartiger van de tennissters, heeft zorgen geuit over de situatie van Peng Shuai en eist een onderzoek. Van de 35-jarige Chinese is al enige tijd niets meer vernomen en ze is gewist van internetsites en sociale media. Peng beschuldigde eerder deze maand voormalig vice-premier Zhang Gaoli op het Chinese sociale medium Weibo van seksueel misbruik."
 
14-11-2021 20:14:14