"Guardiola zag 'spelers met karakter' de 'pijn' van zich afspelen | RTL Nieuws"

"Guardiola zag 'spelers met karakter' de 'pijn' van zich afspelen | RTL Nieuws"

"Coach Pep Guardiola voelde woensdag dat de pijn van vorig jaar nog aanwezig was bij Manchester City. De Engelse ploeg werd toen uitgeschakeld door Real Madrid in de Champions League. "Op dat moment moesten we gif slikken, maar in voetbal en sport krijg je altijd een nieuwe kans", zei de Spanjaard, die zijn ploeg nu revanche zag nemen met een riante zege van 4-0 op Real. City stootte daarmee door naar de finale."
 
18-05-2023 10:37:13

"Manchester City overklast Real Madrid en staat in finale Champions League | RTL Nieuws"

"Manchester City staat voor de tweede keer in vrij korte tijd in de finale van de Champions League. Met vooral voor rust spel waar de liefhebber geen genoeg van kon krijgen werd Real Madrid in de halve eindstrijd aan de kant gezet. In het eigen Etihad Stadium won de formatie van trainer Pep Guardiola met 4-0. Het eerste duel in Spanje was in 1-1 geëindigd."
 
17-05-2023 23:17:12

"Manchester City heeft landstitel na zege op Everton bijna binnen | RTL Nieuws"

"Manchester City heeft de negende landstitel bijna binnen. Het elftal van trainer Pep Guardiola won zondag met 3-0 bij Everton en heeft met nog drie speelronden te gaan een voorsprong van 4 punten op Arsenal. De Londenaren spelen later op zondag nog tegen Brighton & Hove Albion, maar hebben daarna nog maar twee wedstrijden te spelen."
 
14-05-2023 17:22:17

"Trainer Guardiola ziet Aké snel terugkeren bij City | RTL Nieuws"

"Trainer Pep Guardiola is positief over het herstel van Nathan Aké. "Het gaat echt veel beter met hem", zei hij op een persconferentie voor het competitieduel van zondag met Everton. "We gaan zo weer trainen en dan weten we wellicht meer.""
 
12-05-2023 17:34:26