"Peter Gillis reageert op per direct verliezen van belangrijkste recreatiepark: 'Zeer in shock' | RTL Nieuws"

"Peter Gillis reageert op per direct verliezen van belangrijkste recreatiepark: 'Zeer in shock' | RTL Nieuws"

"De feestdagen lijken voor Peter Gillis (61) allesbehalve een feestje te worden, want hij krijgt er alleen maar meer zorgen bij. Waar Peter al meerdere keren met zijn ex Nicol Kremers (33) overhoop ligt in de rechtbank, meldt het ‘AD’ vanmiddag dat de gemeente Asten heeft besloten zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel per direct op slot te gooien. Wij spraken zojuist Peter exclusief over dit nieuws."
 
06-12-2023 20:26:06

"Peter Gillis raakt vakantiepark kwijt: vergunning ingetrokken | RTL Nieuws"

"Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer van televisiebekendheid Peter Gillis moet per direct de deuren sluiten. Recreanten krijgen tot zaterdag de tijd om hun spullen te pakken en te vertrekken van het park in het Noord-Brabantse Ommel. De gemeente Asten, waar Ommel bij hoort, heeft alle vergunningen voor het park ingetrokken en weigert om Gillis de aangevraagde exploitatievergunning voor zijn park te verlenen."
 
06-12-2023 14:42:23

"Advocaat Peter Gillis wenst Nicol 'veel succes' met bodemprocedure | RTL Nieuws"

"Peter Gillis (61) denkt dat zijn ex Nicol Kremers (33) weinig kans maakt om de bodemprocedure, die ze tegen hem begint, wel te winnen. Dat laat zijn advocaat Danny Snijders weten in een reactie. Hij voorspelt 'een juridisch bloedbad'."
 
30-11-2023 12:02:23

"Nicol Kremers moet zich aan geheimhouding in zaak-Gillis houden | RTL Nieuws"

"Nicol Kremers (33) moet zich houden aan de geheimhoudingsafspraken die ze maakte met haar ex Peter Gillis (61). Ook moet ze een dwangsom betalen als ze dat niet doet, heeft de voorzieningenrechter donderdag vastgesteld. De 'Massa is Kassa'-ster krijgt echter niet zoals hij gevraagd had inzage in het boek dat Kremers over haar leven schrijft."
 
30-11-2023 11:40:59

"Nicol Kremers zet strijd tegen ex Peter Gillis door, begint bodemprocedure | RTL Nieuws"

"Nicol Kremers (33) begint een bodemprocedure tegen Peter Gillis (61). Ze wil via die weg alsnog onder geheimhoudingsafspraken die ze met haar ex maakte uitkomen. Een kort geding over de kwestie was geen succes omdat er niet voldoende ruimte was om tot een juiste beoordeling te komen."
 
30-11-2023 11:40:58

"Rechtbank oordeelt in zaak tussen Peter Gillis en ex Nicol Kremers | RTL Nieuws"

"De rechtbank in Utrecht doet donderdag uitspraak in het kort geding dat Peter Gillis (61) heeft aangespannen tegen zijn ex-partner Nicol Kremers (33). De 'Massa is Kassa'-ster is van mening dat Nicol zich niet heeft gehouden aan een geheimhoudingsplicht in een vaststellingsovereenkomst."
 
30-11-2023 08:00:28