"Basisplaats Aké bij City, Nkunku op de bank bij Leipzig | RTL Nieuws"

"Basisplaats Aké bij City, Nkunku op de bank bij Leipzig | RTL Nieuws"

"Verdediger Nathan Aké staat in de ploeg waarmee Manchester City begint aan de uitwedstrijd tegen RB Leipzig in de achtste finales van de Champions League. De Oranje-international zat zaterdag in de uitwedstrijd tegen Nottingham Forest nog op de bank bij de nummer 2 van Engeland. Bij Leipzig heeft Christopher Nkunku nog geen basisplaats. De Franse aanvaller keerde afgelopen weekeinde terug na een enkelblessure."
 
22-02-2023 20:17:58

"Aké weet dat Manchester City het lastig krijgt tegen Leipzig | RTL Nieuws"

"Volgens Nathan Aké is Manchester City er zeer veel aangelegen om de Champions League dit seizoen te winnen. Dat zei de Nederlandse verdediger van de Engelse kampioen een dag voor de uitwedstrijd tegen RB Leipzig, in de achtste finales van het toernooi. "Het wordt misschien wel tijd.""
 
21-02-2023 20:23:20

"Manchester City mist De Bruyne in Champions League tegen Leipzig | RTL Nieuws"

"Manchester City kan woensdag in het eerste duel met RB Leipzig in de achtste finales van de Champions League geen beroep doen op Kevin De Bruyne. De Belgische spelmaker ontbreekt in de selectie van 22 spelers die trainer Pep Guardiola meeneemt naar Duitsland. Ook de verdedigers John Stones en Aymeric Laporte zitten daar niet bij. Oranje-international Nathan Aké gaat wel mee naar Leipzig."
 
21-02-2023 17:23:12

"Gözübüyük fluit RB Leipzig - Manchester City in Champions League | RTL Nieuws"

"Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft woensdag in Duitsland de leiding over de wedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen RB Leipzig en Manchester City. De return staat op 14 maart in Manchester op het programma."
 
20-02-2023 15:51:10