"Onlinegokbedrijf Kansino voor vier seizoenen shirtsponsor van AZ | RTL Nieuws"

"Onlinegokbedrijf Kansino voor vier seizoenen shirtsponsor van AZ | RTL Nieuws"

"AZ heeft met onlinegokbedrijf Kansino een nieuwe shirtsponsor gevonden voor de komende vier seizoenen. Vanaf 1 juli is Kansino 'hoofdpartner' van de club en verdwijnt AFAS Software na twaalf jaar als sponsor vanaf de voorkant van het shirt. Het softwarebedrijf blijft wel naamgever van het stadion van AZ in Alkmaar."
 
13-06-2022 18:05:21

"Onrustwekkende verdwijning in Oostende blijkt moord: stoffelijke resten gevonden in het water | VRT NWS: nieuws"

"De vrouw was sinds maandag spoorloos. Gisteren werd een man van 38 opgepakt. Hij bekende de moord op de vrouw. "
 
13-06-2022 01:22:33

"Olifant vertrapt vrouw (70) in India, en doet dat op haar begrafenis dunnetjes over | Buitenland | AD.nl"

"In India heeft zich deze week een bizar tafereel afgespeeld waarbij een wilde olifant een bijzondere hoofdrol opeiste. Het verdwaalde dier trapte een bejaarde vrouw dood en kwam later tijdens de begrafenis terug om opnieuw op haar lichaam te stampen, schrijven Indiase media op basis van informatie van de politie."
 
12-06-2022 21:09:03

"Aanhouding in verband met verdwijning Britse journalist in de Amazone | RTL Nieuws"

"In Brazilië is een man aangehouden die in verband wordt gebracht met de verdwijning van de Britse freelance journalist Dom Phillips. Het onderzoek van de politie in Brazilië wijst nu in de richting van een internationaal netwerk dat zich bezighoudt met illegale visvangst."
 
12-06-2022 20:08:38

"De docu-serie Op hete kolen toont de complete Ratelband. Fraai is dat beeld niet "

"De serie bevestigt het beeld van de Ratelband die we de afgelopen decennia tegen wil en dank hebben leren kennen: een man die verdwaald is in zijn ..."
 
12-06-2022 19:16:41

"Allereerste liefde verdween plotseling uit het leven van Sonja (25): ‘Stond er opeens alleen voor’ | Rotterdammers | AD.nl"

"Niemand begreep de Pools/Nederlandse Sonja Luesing (25) beter dan een geliefde, die uit haar leven verdween. Nu gaat ze alleen op zoek naar haar identiteit. Met dertig pakken stroopwafels en een camera reisde ze naar Polen met de vraag: ,,Wie ben ik? Waar hoor ik bij?”"
 
12-06-2022 15:02:17

"Braziliaanse politie vindt ‘menselijke resten’ in zoektocht verdwenen journalist | Buitenland | AD.nl"

"De Braziliaanse politie heeft ‘menselijke resten’ gevonden in de zoektocht naar de verdwenen Britse journalist Dom Phillips. Phillips werd zondag voor het laatst gezien toen hij met zijn reisgenoot, de Braziliaanse onderzoeker Bruno Pereira, de jungle in trok op zoek naar de originele bewoners van de Amazone."
 
12-06-2022 09:44:12

"Na tien jaar is de schuld van Bas en Ingrid nog even hoog, maar hun bewindvoerder steenrijk | Geld | AD.nl"

"Een werkgever die failliet ging en een gebroken sleutelbeen; dat was alles wat ervoor nodig was om Ingrid en Bas in een slopend schuldenmoeras te laten verdwalen. Dat, én een malafide bewindvoerder. Al elf jaar leven ze van bijna niets, terwijl ze keihard werken. ,,Onze tienerdochters moesten de boodschappen betalen van hun bijbaantje.”"
 
12-06-2022 09:18:48

"'Forza Mafia': Palermo vreest comeback van de beruchte Cosa Nostra | RTL Nieuws"

"De gevreesde Siciliaanse maffia leek lange tijd uit hun leven verdwenen, maar de inwoners van Palermo maken zich nu toch weer zorgen. Bij de lokale verkiezingen doen vandaag kandidaten mee met mogelijk nauwe banden met de gevreesde criminele bende. Komt de criminele Cosa Nostra-clan opnieuw aan de macht?"
 
12-06-2022 06:57:34

"Exxon klopt beursbarometer, Wells Fargo fopt minderheden | De Volkskrant "

"Sinds oliegigant ExxonMobil twee jaar geleden uit de Dow Jones verdween, spoot zijn aandelenkoers omhoog. Wells Fargo klaagt dat het geen minderhed..."
 
10-06-2022 20:12:27

"Deze steeds drukkere voedselbank in Overvecht dreigt te verdwijnen: ‘De hulp mag niet in gevaar komen’ | Utrecht | AD.nl"

"De voedselbank in Overvecht is ten einde raad, zegt voorzitter Nico Jongerius. Zijn organisatie moet met spoed op zoek naar vervangende huisvesting. Wordt die niet binnen drie maanden gevonden, dan dreigt de winkel van de voedselbank te moeten sluiten."
 
10-06-2022 19:00:45

"TOM POES en de verdwenen heer - NRC"

"6554 „Het is allemaal jouw schuld," zei Elias, die met grote tegenzin op een stuk kokos kauwde. „Je weetje niet te gedragen. 6554 „Het is allemaal jouw…"
 
10-06-2022 17:49:23

"Welke coronaregels zijn er nog wél in het buitenland? De regels in vakantielanden op een rij "

"De zomervakantie komt steeds dichterbij en corona is in Nederland naar de achtergrond verdwenen. Maar aan welke coronaregels moet je nog wél denken..."
 
10-06-2022 12:45:54

"Opinie: ‘Toegangspoortjes en reserveren – spontaniteit verdwijnt in Amsterdam’ "

"Moeten we straks zelfs reserveren om op een straat te lopen? Zo verliezen we ook het laatste beetje spontaniteit. En dat is een groot verlies, schr..."
 
10-06-2022 12:36:55

"Een interne bloeding en blauwe ontlasting, kat Boo overlijdt na vergiftiging: ‘Schrokken ons helemaal lam’ | Utrecht | AD.nl"

"Katten en hun baasjes in Noordoost De Bilt moeten oppassen: verschillende dieren zijn de afgelopen tijd spoorloos verdwenen of een ‘onverklaarbaar snelle dood’ gestorven. Daarvoor waarschuwt de wijkvereniging. Een van die overleden katten is Boo. ,,Degene die dit heeft gedaan kan rekenen op een fikse boete.”"
 
10-06-2022 08:33:09

"Emoties lopen hoog op over nieuwe stikstofberekeningen, maar waarom? | RTL Nieuws"

"Het kabinet presenteert vandaag plannen om de uitstoot van stikstof aan te pakken. Die zullen ingrijpende gevolgen hebben en roepen daarom sterke emoties op bij de boerensector, waar waarschijnlijk veel bedrijven zullen worden geraakt. Hoe zit het ook alweer met die stikstofplannen en zijn er geen alternatieven voor het verdwijnen van de veestapel? Politiek verslaggever Marieke van de Zilver beantwoordt vijf vragen."
 
10-06-2022 07:20:18

"Ballonnen, vuurwerk en gierende motoren: zo wordt Gino herdacht | RTL Nieuws"

"Duizenden mensen hebben in Kerkrade meegelopen in een herdenkingstocht voor de 9-jarige Gino. Het jongetje verdween vorige week toen hij aan het spelen was in een speeltuin in de Limburgse stad. Drie dagen later werd zijn levenloze lichaam in Geleen gevonden. Een 22-jarige man zit vast op verdenking van moord."
 
09-06-2022 00:49:22

"Jerry dacht een écht stukje van Paleis Lofen te winnen, helaas liep het anders | Columns Jerry Goossens | AD.nl"

"Gewoonlijk kun je als deelnemer aan een quiz witgoed winnen, een all-inclusive midweekje voor twee personen naar Antalya of een leuk geldbedragje. Maar in dit geval stond er iets veel mooiers op het spel: een origineel stuk van Lofen, het palacio imperatoris in Traiecto, ofwel het goeddeels verdwenen keizerlijke paleis in Utrecht."
 
08-06-2022 10:08:16