"Rafael van der Vaart adviseert Damián om voetbalcarrière 'niet zo serieus te nemen' | RTL Nieuws"

"Rafael van der Vaart adviseert Damián om voetbalcarrière 'niet zo serieus te nemen' | RTL Nieuws"

"Rafael van der Vaart (41) heeft zijn voetbalgenen met succes doorgegeven aan zoon Damián (18), die onder contract staat bij Ajax. De trotse vader hoopt zijn zoon er wel voor te behoeden dat hij zijn plezier in het voetballen verliest, maakt hij duidelijk in de RTL Boulevard-serie Marleen-tweetje."
 
16-06-2024 17:08:44

"Estavana Polman houdt lange reis met Rafael van der Vaart voorlopig af | RTL Nieuws"

"Rafael van der Vaart (41) en Estavana Polman (31) zijn inmiddels acht jaar gelukkig samen. Met de geboorte van dochter Jesslyn (6) kwam in 2018 al een grote wens van de oud-profvoetballer en handbalster uit, maar Rafael geeft te kennen nog iets van zijn bucketlist met zijn grote liefde af te willen strepen. Daar heeft zij echter niet zo'n haast mee."
 
15-06-2024 19:19:19

"Marleen Tweetje #8: Rafael van der Vaart eerlijk over zijn rol als analist | RTL Nieuws"

"In 'Marleen-tweetje' leert RTL Boulevard-verslaggever Marleen van Oortmarssen (37) sporters beter kennen. Dit keer is Rafael van der Vaart aan de beurt, Marleen speelt met hem de 7-second challenge. Wat vindt hij van zijn rol als analist? Met wie denkt hij te overleven op een onbewoond eiland? En waar stoort Rafael zich nou echt aan? Uiteraard geeft hij ook een voorspelling voor het komende EK."
 
15-06-2024 16:16:21