"Gevecht Rico Verhoeven en Tariq Osaro breekt records bij Videoland | RTL Nieuws"

"Gevecht Rico Verhoeven en Tariq Osaro breekt records bij Videoland | RTL Nieuws"

"Het wereldtitelgevecht tussen kickboksers Rico Verhoeven (34) en Tariq Osaro (28) op zaterdag heeft verschillende records gebroken bij streamingdienst Videoland. Zo is onder meer een nieuw record gevestigd voor het aantal gestarte streams, maakt RTL zondag bekend."
 
05-11-2023 20:05:52

"Gevecht in de ring 'voelde als thuiskomen na lange vakantie' voor Rico Verhoeven | RTL Nieuws"

"Rico Verhoeven (34) maakt zaterdagavond zijn rentree in de ring waar hij Tariq Osaro (28) een koekje van eigen deeg geeft. Onze sportdeskundige Donny Roelvink (25) was erbij én sprak de grande winnaar na afloop."
 
05-11-2023 19:12:12

"Verhoeven in overwinningstoespraak: ‘Hopen en bidden voor vrede in de wereld’ | RTL Nieuws"

"Kickbokser Rico Verhoeven staat aan het begin van zijn overwinningstoespraak stil bij de situatie in Gaza. “Laten we voordat we de overwinning gaan vieren, eerst stilstaan bij alle narigheid in de wereld.” Verhoeven heeft in de Gelredome voor de elfde keer zijn wereldtitel in het zwaargewicht met succes verdedigd."
 
05-11-2023 00:03:53

"Tactisch sterke Verhoeven heeft bij terugkeer wereldtitel Glory weer voor zichzelf | RTL Nieuws"

"Kickbokser Rico Verhoeven is weer in zijn eentje wereldkampioen bij de zwaargewichten van Glory. De Brabander, die ruim twee jaar afwezig was uit de ring, moest zijn titel sinds juni delen met de Nigariaans-Nederlandse Tariq Osaro, zijn tegenstander van vanavond. In het Arnhemse Gelredome versloeg Verhoeven de uitdager in een weinig spectaculair gevecht."
 
04-11-2023 22:48:28

"Meer dan een vechtsport: in kickboksen gaan grote bedragen om | RTL Nieuws"

"Vanavond verdedigt Rico Verhoeven zijn wereldtitel bij de zwaargewichten bij kickboksorganisatie Glory. Kickboksen is de laatste jaren veel populairder geworden en daardoor zijn er steeds grotere bedragen mee gemoeid."
 
04-11-2023 11:11:13

"Kan jeugdwerker Tariq Osaro na bijna 10 jaar Rico Verhoeven onttronen? | RTL Nieuws"

"Kickbokser Rico Verhoeven stapt na een time-out en een zware blessure eindelijk weer de ring in om 'zijn' wereldtitel bij de zwaargewichten in de vechtsportklasse Glory opnieuw op te eisen. Of kan zijn uitdager, de Nigeriaans-Nederlandse jeugdwerker Tariq Osaro, hem na een bijna 10 jaar lange hegemonie van de troon stoten? Twee kenners blikken vooruit op het langverwachte gevecht. "Een rake stoot kan genoeg zijn", weet vechtsporttrainer Thom Harinck."
 
04-11-2023 08:04:46