"Tweet Freek de Jonge over doodzieke patiënt bij Stones oogst storm van kritiek | RTL Nieuws"

"Tweet Freek de Jonge over doodzieke patiënt bij Stones oogst storm van kritiek | RTL Nieuws"

"Een bericht van Freek de Jonge op Twitter is de cabaretier op een golf van kritiek komen te staan. Vanuit de Johan Cruijff ArenA, waar de Rolling Stones vanavond optreden, plaatste De Jonge een foto van de patiënt wiens laatste wens het was om het concert bij te wonen. "Iemand die geen zin heeft om uit zijn bed te komen voor de Stones", schreef De Jonge."
 
07-07-2022 20:59:52

"De Rolling Stones zijn terug voor een herkansing"

"Het afgelaste concert van de Rolling Stones wordt op 7 juli ingehaald in de Johan Cruijff Arena. 13 juni zou de band optreden, maar werd dat enkele uren voor aanvang afgelast wegens een coronabesmetting van frontman Mick Jagger."
 
07-07-2022 19:13:10

"Zo blijven oude rockers fit: yoga, dieet én ondersteboven hangen | Gezond | AD.nl"

"Vanavond staan de Rolling Stones alsnog in de Johan Cruijff Arena. Mick Jagger (78) is volledig hersteld van corona. Gisteren stond de 82-jarige Tom Jones in de Ziggo Dome. En er staan meer zeventigers en tachtigers op het podium. Hoe houden ze dat vol?"
 
07-07-2022 14:41:16

"Net zo fit blijven als Mick Jagger? 'Ga niet met pensioen' | RTL Nieuws"

"Vanavond is het zover: de Rolling Stones treden eindelijk op in Amsterdam. Drie weken geleden werd het concert afgelast omdat Jagger corona had. Nu is hij weer kiplekker. Ook al is Jagger niet meer de jongste, hij staat nog steeds met een energie op het podium waar menig zeventigplusser een puntje aan kan zuigen. "Je stopt niet met dansen omdat je oud wordt, je wordt oud omdat je bent gestopt met dansen.""
 
07-07-2022 12:40:44

"Wens terminale Leidenaar wordt alsnog vervuld: morgen toch naar Rolling Stones | Show | AD.nl"

"Een terminaal zieke man uit Leiden die met Stichting Ambulance Wens naar het concert van The Rolling Stones zou gaan, kan alsnog naar het uitgestelde concert in de Johan Cruijff ArenA. De 69-jarige man was al in de ArenA toen bekend werd dat Mick Jagger positief was getest op het coronavirus. Het concert werd uitgesteld naar morgen."
 
06-07-2022 16:06:00

"Zieke man met Stichting Ambulance Wens alsnog naar Rolling Stones | RTL Nieuws"

"Een terminaal zieke man uit Leiden die met Stichting Ambulance Wens naar het concert van The Rolling Stones zou gaan, kan alsnog naar het uitgestelde concert in de ArenA. De 69-jarige man was al in de ArenA toen bekend werd dat Mick Jagger (78) positief was getest op het coronavirus. Het concert werd uitgesteld naar aanstaande donderdag."
 
06-07-2022 15:49:09

"Dagelijks extra kaarten vrij voor concert The Rolling Stones | RTL Nieuws"

"Er komen dagelijks nieuwe kaarten vrij voor het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Organisator MOJO ziet dat er iedere dag 'enkele' kaarten voor de uitgestelde show worden teruggebracht, bijvoorbeeld omdat mensen niet kunnen op de nieuwe datum."
 
01-07-2022 12:39:24