"Oostenrijkse regeringsleider treedt af na beschuldigingen"

"Oostenrijkse regeringsleider treedt af na beschuldigingen"

"Achtervolgd door beschuldigingen van corruptie, heeft de Oostenrijkse regeringsleider Sebastian Kurz vanavond zijn aftreden bekendgemaakt. De coalitiepartner in zijn regering, de Groenen, wilde niet meer met de bondskanselier verder. Het is de bedoeling dat minister van Buitenlandse Zaken Alexander Schallenberg hem gaat opvolgen."
 
10-10-2021 01:01:09

"Oostenrijkse kanselier Kurz treedt af na beschuldigingen van corruptie | De Volkskrant"

"De Oostenrijkse regeringsleider Sebastian Kurz (35) is zaterdagavond afgetreden. Coalitiepartner De Groenen zegde het vertrouwen in Kurz op na besc..."
 
09-10-2021 21:08:53

"Oostenrijkse media: kanselier Kurz treedt af na beschuldigingen van corruptie | De Volkskrant"

"Achtervolgd door beschuldigigen van corruptie, maakt de Oostenrijkse regeringsleider Sebastian Kurz zaterdagavond zijn aftreden bekend, melden Oost..."
 
09-10-2021 20:13:39

"Oostenrijkse regeringsleider Kurz treedt af na beschuldigingen van corruptie | Buitenland | AD.nl"

"Achtervolgd door beschuldigingen van corruptie, maakt de Oostenrijkse regeringsleider Sebastian Kurz vanavond zijn aftreden bekend. Dat melden Oostenrijkse media. De coalitiepartner in zijn regering, de Groenen, willen niet meer met de bondskanselier verder. Een minister uit het kabinet, Alexander Schallenberg, zou Kurz gaan opvolgen."
 
09-10-2021 20:10:01

"Bondskanselier Oostenrijk verdacht van omkoping voor gunstige opiniepeiling in krant | Buitenland | AD.nl"

"De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz wordt verdacht van corruptie en omkoping. Aanklagers die zich speciaal met corruptie bezighouden, zijn een onderzoek begonnen naar de handel en wandel van de bondskanselier en negen andere personen."
 
07-10-2021 01:02:20