"Advocaat Johnny de Mol noemt aangifte 'absurd' | RTL Nieuws"

"Advocaat Johnny de Mol noemt aangifte 'absurd' | RTL Nieuws"

"Advocaat Peter Plasman, die Johnny de Mol vertegenwoordigt, vindt het "absurd" dat er aangifte tegen de presentator is gedaan vanwege zware mishandeling en poging tot doodslag. Dat stelt Plasman na berichten dat Shima Kaes, de ex-verloofde van De Mol, aangifte zou hebben gedaan."
 
16-12-2020 07:13:57

"Aangifte mishandeling en poging doodslag tegen Johnny de Mol"

"Presentator en acteur Johnny de Mol wordt door zijn ex-verloofde Shima Kaes beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag. Juridisch adviseur Karim Aachboun laat weten eerder vandaag namens zijn cliënte Kaes hiervan aangifte te hebben gedaan bij het Openbaar Ministerie."
 
15-12-2020 23:18:18

"'Aangifte poging tot doodslag tegen Johnny de Mol' | RTL Nieuws"

"Presentator en acteur Johnny de Mol (41) wordt door zijn ex-verloofde Shima Kaes beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag. Karim Aachboun, de juridisch adviseur van Shima, bevestigt aan het 'AD' aangifte te hebben gedaan bij het Openbaar Ministerie namens zijn cliënte."
 
15-12-2020 22:41:35

"Aangifte mishandeling en poging tot doodslag tegen Johnny de Mol | Show | AD.nl"

"Presentator en acteur Johnny de Mol wordt door zijn ex-verloofde Shima Kaes beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag. Juridisch adviseur Karim Aachboun laat weten eerder vandaag namens zijn cliënte Kaes hiervan aangifte te hebben gedaan bij het Openbaar Ministerie. De raadsman van Johnny de Mol noemt de verhalen van Kaes absurd en spreekt op zijn beurt van een ‘ordinaire publiciteitsstunt’."
 
15-12-2020 21:58:37