"Spanning alom bij kinderen én volwassenen door Sinterklaasjournaal: 'Alles gaat mis' | RTL Nieuws"

"Spanning alom bij kinderen én volwassenen door Sinterklaasjournaal: 'Alles gaat mis' | RTL Nieuws"

"Aankomende zaterdag staan er weer duizenden stuiterende kids te zingen langs de kant, want dan zet Sinterklaas weer voet aan land. Maar of het gaat lukken allemaal, is elk jaar opnieuw een spannend verhaal... dankzij Dieuwertje's Sinterklaasjournaal. Zojuist was de aftrap van dat programma op tv, en dachten we hier met z'n allen: wat maken we nu toch allemaal weer mee?"
 
13-11-2023 19:35:48

"Kijkcijferhit het Sinterklaasjournaal is weer begonnen; 'Spannend!' | RTL Nieuws"

"Ja ja, zaterdag komt Sinterklaas aan in Gorinchem. Bijna net zo groot als de traditie zelf is het Sinterklaasjournaal, dat ook dit jaar weer door Dieuwertje Blok wordt gepresenteerd. Vanavond was de eerste aflevering, waar ook veel volwassen naar uitkeken. "Ja hoor… het Sinterklaasjournaal is er weer… spannend.""
 
13-11-2023 19:35:46

"HHB-presentatoren maken hun opwachting in het Sinterklaasjournaal | RTL Nieuws"

"Het 'Sinterklaasjournaal' is dit jaar wel heel feestelijk gestart: niemand minder dan Janny van der Heijden (69), André van Duin (76) en Robèrt van Beckhoven (62) zijn namelijk in de eerste aflevering te zien. Het trio zorgt voor de nodige verwarring bij Dieuwertje Blok (66), die helemaal niks snapt van het 'raadsel'."
 
13-11-2023 19:35:45

"NTR wil 'magie' Sinterklaasjournaal 'niet aan diggelen gooien' | RTL Nieuws"

"De komende weken kunnen kinderen zich elke dag verheugen op een heerlijk avondje, want 'Het Sinterklaasjournaal' begint weer. Iedere avond om 18.00 uur zien ze op NPO 3 hoe het Sinterklaas en zijn pieten vergaat in aanloop naar pakjesavond."
 
13-11-2023 07:41:12

"Even Tot Hier krijgt concurrentie van Sinterklaasjournaal-satire Speculasies | RTL Nieuws"

"'Het Sinterklaasjournaal' is vanaf maandag weer dagelijks te zien. Op de vier zaterdagen tot aan 5 december bespreekt cabaretier Thomas van Luyn (55) de avonturen van de Sint en zijn pieten in het programma 'Speculasies'. De eerste uitzending van zaterdagavond valt niet alleen bij de jonge kijkers in de smaak."
 
12-11-2023 14:07:26

"Het Sinterklaasjournaal barst weer los: waarom het vorig jaar zo veel losmaakte | RTL Nieuws"

"Maandag gaat het 'Sinterklaasjournaal' weer van start. Hoe zal de boottocht vanuit Spanje deze keer verlopen? Vorig jaar was dat meer dan ooit het gesprek van de dag. Niet alleen onder kinderen, ook onder volwassenen. Velen zaten namelijk met huilende kijkertjes thuis."
 
12-11-2023 12:09:50