"AS dalam Bayang-bayang Serangan Siber"

"AS dalam Bayang-bayang Serangan Siber"

"Serangan siber terhadap sejumlah departeman di AS adalah bagian dari peretasan SolarWinds. Rusia pun dituding jadi biang keladi."
 
19-12-2020 06:23:06

"Ook Microsoft getroffen door hack, link met hack op Amerikaanse ministeries | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Na de hack op verschillende Amerikaanse overheidsinstanties blijkt dat ook het Amerikaanse techbedrijf Microsoft slachtoffer is geworden van een hack. De aanvallen lijken aan elkaar gelinkt, vanwege kwetsbaarheden in de netwerksoftware van het bedrijf SolarWinds, die door zowel overheidsinstanties als Microsoft wordt gebruikt."
 
19-12-2020 03:27:03

"Ook Microsoft gehackt, gelinkt aan eerdere hack op Amerikaanse ministeries | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Na de hack op verschillende Amerikaanse overheidsinstanties blijkt dat ook het Amerikaanse techbedrijf Microsoft slachtoffer is geworden van een hack. De hacks lijken aan elkaar gelinkt, vanwege kwetsbaarheden in de netwerksoftware van het bedrijf SolarWinds, die door zowel overheidsinstanties als Microsoft wordt gebruikt."
 
18-12-2020 07:48:00