"Ruimteraket van SpaceX opnieuw geëxplodeerd bij test | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Ruimteraket van SpaceX opnieuw geëxplodeerd bij test | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Een test met de onbemande ruimteraket Starship van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX is woensdag opnieuw geëindigd in een explosie. De raket, die uiteindelijk mensen en goederen naar Mars moet kunnen brengen, ontplofte na een succesvolle landing op lanceerbasis Boca Chica in de staat Texas."
 
04-03-2021 02:57:03

"Weer een prototype ruimteschip van SpaceX ontploft vlak na landing | Buitenland | AD.nl"

"Een prototype van een toekomstig ruimteschip van SpaceX is woensdag voor het eerst geland in Texas. Maar het succes was van heel korte duur. Enkele minuten na de landing in Boca Chica, ontplofte de raket op de grond. Twee voorgangers van het prototype waren al tijdens hun testvlucht ontploft in de lucht."
 
04-03-2021 02:11:38

"Prototype ruimteraket SpaceX explodeert na succesvolle landing | RTL Nieuws"

"Een onbemande ruimteraket van SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-topman Elon Musk, is gisteravond (lokale tijd) geëxplodeerd na de landing op lanceerbasis Boca Chica in Texas. Dat gebeurde enkele minuten nadat de raket succesvol aan de grond was gezet."
 
04-03-2021 02:11:05

"SpaceX bouwt fabriek voor satellietnetwerk Starlink in Texas | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"SpaceX is van plan een nieuwe fabriek in de Amerikaanse staat Texas te bouwen, blijkt uit een dinsdag gepubliceerde vacature. Het bedrijf is op zoek naar een ingenieur voor het satellietnetwerk Starlink dat afgelegen gebieden van internet moet gaan voorzien."
 
03-03-2021 09:17:42

"Is internet uit de ruimte interessant? 'Op papier is satellietinternet sympathiek' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl"

"Het ruimtevaartbedrijf SpaceX van Tesla-directeur Elon Musk wil internet uit de ruimte aanbieden. In Nederland moet satellietinternet van Starlink, zoals de dienst heet, nog dit jaar beschikbaar worden. Is er in ons land, naast kabel- en mobiel internet, ruimte voor een alternatief?"
 
01-03-2021 06:01:01