"Hélène Hendriks uitgeroepen tot favoriete presentator | RTL Nieuws"

"Hélène Hendriks uitgeroepen tot favoriete presentator | RTL Nieuws"

"Hélène Hendriks (43) heeft donderdagavond de Televizier-Ring Presentator gewonnen. De presentatrice nam het beeldje in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam."
 
12-10-2023 22:18:15

"Tim Hofman na bedreiging wel bij Gouden Televizier-Ring Gala | RTL Nieuws"

"Tim Hofman (35) is donderdagavond wel bij het Gouden Televizier-Ring Gala, nadat deze week bekend werd dat hij was bedreigd. De presentator lijkt echter geen zin te hebben om de pers te woord te staan en loopt iedereen op de loper bij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam snel voorbij."
 
12-10-2023 21:44:19

"Noa Vahle wil niet in tv-studio maar 'lekker langs het veld' | RTL Nieuws"

"Noa Vahle wil de komende jaren nog 'lekker langs het veld blijven staan' om zich op die manier te blijven ontwikkelen in de rol van verslaggever. Dat vertelt de 23-jarige sportverslaggeefster voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré aan het ANP."
 
12-10-2023 21:44:18

"Frank Dane mist Gouden Televizier-Ring Gala: 'Wel uitgenodigd, niet aangemeld' | RTL Nieuws"

"Geen Gouden Televizier-Ring Gala voor Frank Dane (42). De radio-dj laat donderdagavond via Instagram weten dat, hoewel hij feit wél uitgenodigd is, hij niet welkom is."
 
12-10-2023 21:29:10

"Britt Dekker gekleed door ontwerpster Kate Middleton | RTL Nieuws"

"Britt Dekker (31) straalt donderdagavond (na een frikandel met mayonaise, ketchup én ui) op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala in een prachtige groene jurk vol glitters. De presentatrice is in goed gezelschap, want de ontwerpster van de japon kleedt eerder al grote namen als Kate Middleton (41) en zangeres Adele (35)."
 
12-10-2023 21:28:19

"Emma Wortelboer kondigt zwangerschap aan: 'Voel me super!' | RTL Nieuws"

"Emma Wortelboer wordt moeder! De 26-jarige presentatrice maakt het nieuws donderdagavond bekend op de rode loper voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam."
 
12-10-2023 20:20:00

"Joy en Dani overweldigd door populariteit B&B Vol Liefde | RTL Nieuws"

"'B&B Vol Liefde'-deelnemers Joy en Dani waren in het begin overweldigd door de populariteit van het programma en de plotselinge bekendheid die daarbij kwam kijken. Dat zegt het stel donderdagavond voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala, waarbij de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen worden uitgereikt, tegen het ANP."
 
12-10-2023 20:06:59

"Acteur Thor Braun verwacht dat Oogappels nog 'heel lang' doorgaat | RTL Nieuws"

"Oogappels-acteur Thor Braun (23) is ervan overtuigd dat de serie nog 'heel lang' doorgaat. Dat zegt de acteur donderdagavond voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala, waarbij de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen worden uitgereikt, tegen het ANP."
 
12-10-2023 19:45:13

"Rob Goossens mocht rode loper niet op tijdens Televizier-gala: 'Moest via brandtrap' | RTL Nieuws"

"Vanavond is het zover: het Gouden Televizier-Ring Gala vindt weer plaats. Op deze avond schuifelen alle bekende Nederlanders in hun mooiste outfits over de rode loper. Alhoewel, niet álle sterren. Rob Goossens (32) blikt in De BLVD Podcast terug op vorig jaar, toen hij niet over de loper mocht."
 
12-10-2023 12:06:36

"Poll: welk programma wint De Gouden Televizier-Ring? | RTL Nieuws"

"De glamourjurken hangen klaar, de lakschoenen zijn opgepoetst en de bedankspeeches zijn geschreven: vanavond is het tijd voor het Gouden Televizier-Ring Gala. De genomineerden van dé prijs zijn: 'Oogappels', 'B&B Vol liefde' en 'De Oranjezomer'. Welk programma denk jij dat gaat winnen? Stem hieronder op onze poll."
 
12-10-2023 10:33:28

"De BLVD Podcast #42: hoogmoed bij Hotel Hollandia en rode loper-revanche voor Rob | RTL Nieuws"

"Het Gouden Televizier-Ring Gala is natuurlijk talk of the town in de Nederlandse showbizzwereld. In de nieuwe aflevering van De BLVD Podcast horen we na weken uitstel ein-de-lijk waarom Rob vorig jaar de rode loper van het gala niet op mocht. Verder schijnt Tineke de Nooij (82) een buitengewoon pijnlijke exit te hebben beleefd bij Radio Veronica en Coen & Sander zouden juist worden belemmerd bij hun debuut op de nieuwe zender JOE. Ook werpen Luuk en Rob een schijnwerper op de nieuwe, steenrijke vriend van Sylvie Meis (45) en buigen ze zich over het huidige aanbod op de streamingdiensten, want dat vindt Rob een beetje karig. Met welke series komen we de herfst door? En: heeft het tegenvallende succes van de nieuwe avondshow van Paul de Leeuw (61) te maken met overmoed?"
 
12-10-2023 09:50:41

"Gouden Televizier-Ring wordt in Theater Carré uitgereikt | RTL Nieuws"

"In Koninklijk Theater Carré wordt donderdagavond de Gouden Televizier-Ring uitgereikt, de prijs voor het beste tv-programma van het jaar. De presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala, waarbij de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen worden uitgereikt, is dit jaar in handen van Jan Smit (37) en Peter Pannekoek (37)."
 
12-10-2023 07:51:15

"Loreen zingt nieuwe single op Gouden Televizier-Ring Gala | RTL Nieuws"

"Songfestivalwinnares Loreen (39) treedt donderdagavond op tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat meldt de organisatie van het gala, dat met haar komst een wereldprimeur heeft. De Zweeds-Marokkaanse zangeres, wier echte naam Lorine Zineb Nora Talhaoui is, zingt dan voor het eerst haar nieuwe nummer 'Is It Love'."
 
11-10-2023 21:22:26

"Genomineerde Bertrie Wierenga 'gespannen' voor Televizier-Ring Gala | RTL Nieuws"

"De spanning loopt momenteel behoorlijk op voor actrice Bertrie Wierenga (33). De 'GTST'-actrice is genomineerd voor de Televizier-Ring Acteur en kan zich dus morgen opmaken voor een spannende avond morgen in Theater Carré. Maar het Televizier-Ring Gala is niet het enige wat haar momenteel bezighoudt, want haar carrière gaat als een speer en ze is drukker dan ooit!"
 
11-10-2023 19:59:57

"Debbie uit B&B Vol Liefde laat bijzondere jurk voor Televizier-Ring Gala zien | RTL Nieuws"

"Debbie uit 'B&B Vol Liefde' is in haar nopjes. Het datingprogramma waarin zij de show steelt, is genomineerd voor de Televizier-Ring. Donderdagavond wordt de prijs uitgereikt en Debbie wil op haar allermooist in de zaal zitten. Wij mogen alvast de jurk zien."
 
11-10-2023 16:02:41

"Peter Pannekoek gaat er 'met gestrekt been in' bij Televizier-Gala | RTL Nieuws"

"Peter Pannekoek (37) vindt dat het Gouden Televizier-Ring Gala 'meer vaart en humor' kan gebruiken. Dat vertelt de cabaretier, die het gala in Theater Carré in Amsterdam donderdagavond met zanger Jan Smit (37) presenteert, aan 'De Telegraaf'."
 
11-10-2023 08:20:18

"Karsu zingt op Televizier-Ring Gala: 'Een enorme eer' | RTL Nieuws"

"Donderdag is het eindelijk zover! Het gala van het jaar, het Televizier Gala. Zoals elk jaar wordt tijdens dit gala stilgestaan bij alle presentatoren en acteurs die het afgelopen tv-jaar helaas zijn overleden. We kunnen nu al aankondigen dat zangeres Karsu (33) dit jaar zal optreden tijdens de memoriam en we spraken met haar over deze emotionele, maar bijzondere prestatie."
 
10-10-2023 20:29:28