"Eerste afvaller The Masked Singer bekend: ‘Kon niet missen!’ | Show | AD.nl"

"Eerste afvaller The Masked Singer bekend: ‘Kon niet missen!’ | Show | AD.nl"

"Het tweede seizoen van The Masked Singer zorgde vanavond bij de kijker meteen voor een lawine aan suggesties in hun speurtocht naar welke BN’er er schuilgaat in welk kostuum. Het zangprogramma was dan ook in no time trending topic op Twitter. Wie gaan er schuil achter de Kameleon, de Koning, de Vuurvogel, het Skelet, de Lama en al die andere karakters? En voor wie viel al in de eerste aflevering het doek?"
 
25-09-2020 22:56:03

"The Masked Singer onthult eerste afvaller: 'Ik wist het!' | RTL Nieuws"

"De kop is eraf! En het masker ook. Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' is van start gegaan en zoals gewoonlijk zorgt het voor heel wat verwarring. Het panel, bestaande uit Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling, deed hun uiterste best, maar hadden moeite met het ontmaskeren van de eerste afvaller. Let op: dit artikel bevat spoilers."
 
25-09-2020 22:11:26

"Nieuw seizoen the masked singer begint vanavond"

"Na een succesvol eerste seizoen keert het programma 'The Masked Singer' vanavond terug op televisie. De beelden van het nieuwe seizoen zien er al veelbelovend uit.."
 
25-09-2020 17:11:06

"Ruben Nicolai geeft sneak peek van The Masked Singer | RTL Nieuws"

"Het tweede seizoen van 'The Masked Singer' staat op het punt van beginnen. Omdat de kandidaten niet herkend mogen worden, doen de makers er alles aan om dat zo te houden."
 
25-09-2020 17:01:52

"Ruben Nicolai over nieuwe liefde: 'Ik ging voor de bijl' | RTL Nieuws"

"Ruben Nicolai (45) heeft een imposant rijtje achter zijn naam staan: 'De Erfgenaam', 'LEGO Masters', 'Ik Weet Er Alles Van' en 'The Masked Singer'. Is er tussen het presenteren door van al deze succesvolle programma's nog wel tijd voor romantiek? Jazeker, vertelt Ruben in gesprek met 'AD'."
 
25-09-2020 12:56:24

"Ruben Nicolai blijft bescheiden onder succes: ‘Ik ga toch niet naast mijn schoenen lopen?’ | Show | AD.nl"

"Ruben Nicolai (45) gaat goed. Met De Erfgenaam, Lego Masters en The Masked Singer haalde de presentator klinkende kijkcijfers. De presentator is ook nog eens gelukkig in de liefde. ,,Ik heb lang gedacht dat ik dat niet meer zou voelen.”"
 
25-09-2020 08:47:47