"Klaver: online bedreigingen na confrontatie Baudet | RTL Nieuws"

"Klaver: online bedreigingen na confrontatie Baudet | RTL Nieuws"

"GroenLinks-Kamerlid Jesse Klaver heeft online bedreigingen binnengekregen nadat hij gistermiddag door FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet was bedreigd in de Tweede Kamer. Klaver zei vandaag dat hij excuses van Baudet op prijs zou stellen en dat Baudet aan zijn achterban duidelijk moet maken dat 'meningsverschillen oplossen met geweld nooit een oplossing is'."
 
28-03-2024 11:44:15

"Baudet komt niet opdagen voor gesprek, maar betuigt wel spijt voor uitspraken richting Klaver | RTL Nieuws"

"Thierry Baudet is niet op komen dagen bij het gesprek met Kamervoorzitter Bosma, waarin ze het zouden hebben over de mogelijke bedreiging van de Forum-leider aan het adres van Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA). Wel heeft Baudet spijt betuigd voor de uitlatingen van gisteren."
 
28-03-2024 10:10:18

"Moment waarop Baudet Klaver zou bedreigen vastgelegd | RTL Nieuws"

"Tijdens een debat in de Tweede Kamer zijn Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) en Jan Paternotte (D66) woensdag hard in aanvaring gekomen met Thierry Baudet (FVD). Ze stelden Baudet vragen over de donaties die zijn gedaan aan de stichting die de voorloper is van zijn politieke partij. Na afloop van het debat was het nog niet klaar, Baudet zou Klaver hebben bedreigd. Klaver maakte direct melding van het incident bij Kamervoorzitter Bosma. De Kamervoorzitter heeft Baudet inmiddels op het matje geroepen."
 
28-03-2024 08:00:19

"Baudet tegen andere Kamerleden: 'Zou iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt' | RTL Nieuws"

"Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) en Jan Paternotte (D66) zijn tijdens een debat hard in aanvaring gekomen met Thierry Baudet (FVD). Ze stelden Baudet vragen over de donaties die zijn gedaan aan de stichting die de voorloper is van diens politieke partij. De radicaal-rechtse politicus voelde zich 'in zijn eer aangetast' toen Paternotte zei dat de uitingen van FVD erg overeenkomen met de belangen van het Kremlin. "In elke andere situatie zou ik iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt", zei Baudet daarop."
 
27-03-2024 21:32:29

"Baudet op matje geroepen om tot twee keer toe bedreigen Klaver na debat | RTL Nieuws"

"Thierry Baudet zou Jesse Klaver na het debat van vandaag in de Tweede Kamer tot twee keer toe hebben bedreigd. Dat hebben meerdere Kamerleden gezegd tegen voorzitter Martin Bosma. Die heeft Baudet op het matje geroepen. Bosma noemt de uitlatingen van de FvD-leider 'volstrekt onaanvaardbaar'."
 
27-03-2024 21:12:48

"Kamerleden boos na opmerking Baudet over 'op de bek slaan' | RTL Nieuws"

"Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) en Jan Paternotte (D66) zijn tijdens een debat over een mogelijk Nexit-referendum hard in aanvaring gekomen met Thierry Baudet (FVD). Baudet voelde zich 'in zijn eer aangetast' toen Paternotte zei dat de uitingen van FVD erg overeenkomen met de belangen van het Kremlin. "In elke andere situatie zou ik iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt", zei Baudet daarop."
 
27-03-2024 17:36:54